tiistai 22. tammikuuta 2013

Täsmäisku kuivalle iholle

Nyt kun kuvienlatausongelmaan on löytynyt jonkinlainen ratkaisu, voin päivitellä myös viimeviikon "kivoja juttuja", joita lupasin itselleni tänä vuonna lisää.

Keskiviikkona olin Studio Helmissä Micro Zone-hoidossa. Se on täsmähoito kasvoille, eli nopea minikasvohoito, jossa keskitytään olennaiseen - minun tapauksessani nyt kosteutukseen.

Ihoni ei ole kuivuvaa sorttia, mutta talvisin nassu kiiltelee pintakuivana ja epäpuhtauksia tulee helposti kun huokoset on tukossa. Myös huulet kuivuu pakkasilla röpelöisiksi korpuiksi niin, että huulirasvat vaan pyörii pinnalla eikä imeydy.

Pintakuivuuden kimppuun käytiin stydillä multiVitamin power exfoliant-vitamiinikuorinnalla, jota ei kotikäyttöön edes saa. Öljypohjainen ja rakeeton kuorinta-aine alkoi heti nipistellä kuivimmmilla/herkimmillä alueilla, mutta koko vaikutusajan kestävä hieronta vei kihelmöintiä ja tuntui muutenkin ihan kivalta.

Huulet kuorittiin paksuhkolla Daily Microfoliant-tahnalla. Muistan kyllä Riikan jo aiemmin kertoneen, että sitä voi käyttää ihan joka päivä, myös silmänympäryksille ja huulille, mutta jos on kolme vuotta opiskellut kuorinta-aineen pyörittämistä huulten ja silmänseudun ohi, on vanhoista tavoista vaikea oppia pois. Tästedes lupaan yrittää.

Kasvoille levitettiin kosteuttava Skin Hydrating Masque-naamio, ja huulille tehokosteuttava MultiVitamin Power Racovery Masque.

Ehdittiin juuri ja juuri ottaa kuva, ennen kuin se paksulti levitetty naamio oli huulilta hävinnyt- zup, sinne meni. Melkein kuulin sen suhahduksen kun kuivista korpuista tuli pulleat pusuhuulet ;)


Harvemmin tulee ajatelleeksi, että menisi kauneushoitolaan ihan vaan huulihoitoon, mutta Micro Zonen voi kuulemma ottaa myös ihan vain huulille. Ja kyllähän niistä niin paljon pehmeämmät tuli että suosittelen.

Kuorinnan jälkeen oli kosteuttavan Skin Hydrating Booster-seerumin vuoro, ja seerumin päälle vielä kosteuttava päivävoide. Kyllä oli kosteutusta!

Päivävoiteen päälle laitettiin suojakertoimellinen sävyttävä SkinPerfect Primer-meikinpohjustusaine, jota voi käyttää joko alustamaan ja kiinnittämään meikkivoiteen tai pelkästään sävyttävän päivävoiteen tapaan tasoittamaan ihon sävyä ja antamaan silkkisen mattapinnan. Tästä tuotteesta tykkäsin tosi paljon. Lopputulos oli luonnollinen mutta ei meikittömän kirjava, mattainen, mutta ei puuteroidun näköinen. Mahtava tuote!

Dermalogica Facemapping kertoo mitä huomioita kosmetologi kasvojen ihosta teki, ja mitä tuotteita hän mihinkin tarkoitukseen suosittelee.

Kotiin kokeiltavaksi sain vielä samoja tuotteita, joilla hoito tehtiin.
Niiden lisäksi sain kokeiluun Clearing Mattifierin, jota levitetään aamulla ohuelti rasvoittuville alueille, ja tämä ihmeaine tekee niistä mattaiset. Toimi ihan oikeasti! Huikea ero ihossa, toisin kuin käsikauppatuotteiden jäljiltä.
 
Toinen samannäköinen paketti, eri sisällöllä, tuli pikkuveljelle jonka iho-ongelmista tietysti myös kerroin ummet ja lammet ;)

Dermalogica Clean Start on erityisesti nuorille tarkoitettu tuotesarja.


Mukaan broidin pakettiin sain lisäksi näytteen Daily Microfoliantista, joka on ihan mun lemppari nykyään. Se on hellävarainen mikrokuorinta ihan päivittäiseen käyttöön. Jauhe, johon lisätään vettä, vaahdotetaan ja pyöritellään kasvoilla minuutin verran. Tuloksena puhdas ja kirkas iho.

Itse tykkään käyttää sitä illalla, kaiken hikoilun jälkeen poistamaan ne viimeisetkin meikin ripeet, hiet ja pölyt. Broidi tuskin käyttää samoista syistä, joten aamu saattaa olla hänelle se otollisempi aika ;)


Eli mikä tahansa on se Sinun iho-ongelmasi, Micro Zone on täsmähoitoa juuri siihen:
- kasvojen kuivuus
- ihon rasvaisuus
- epäpuhtaudet
- tummat, väsyneen näköiset silmänympärykset
- kuivat tai rohtuneet huulet
- kuivat kädet
- miesten iholle, vaikka se itsessään ei ongelma olekaan ;)

Hoito on nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin tavalliseenkin arkipäivään, avuksi oikeaan ongelmaan, eikä vain ylellisen hemmottelupäivän luksusherkuksi.

Studio Helmin talvitarjouksena Micro Zone-täsmähoito kasvoille on Helmikuun loppuun asti vain 25€ (norm. 35€), joten se kannattaa nyt ehdottomasti käydä kokeilemassa.

Kivoja kauneushetkiä ja energiaa talviseen pakkasviikkoon! :)

XOEi kommentteja: