tiistai 29. tammikuuta 2013

Miami ajatuksissani

Tänään lähetin valtavan tilauksen Pumalle, enkä malttaisi odottaa uusia treenivermeitä!

Violetti on vihdoin väistynyt ja nyt kauden uutuuksissa on turkoosia ja petrolia (mun kaks ehdotonta suosikkia) sekä oranssia ja tietysti mustaa, kaikissa kivoissa malleissa.

Tilausta tehdessäni, kuvastoa selatessa, näin itseni väkisinkin Miami Beachilla ja mietin miltä tää ja tää vaate näyttää kisakuntoisessa kropassa, kullanhohtoisessa rusketuksessa aurinkoisella rannalla... vaikka siihen on vielä monta hikistä ja kipeää treenituntia matkaa.


Lentolippuja on jo katseltu ja budjetteja laskettu, mutta mitään ei ole vielä tilattuna tai varattuna. Koska reissuun on lähdössä muutama muukin, en viitsi höntyillä itsekseni vaan odottelen että muutkin saavat suunnitelmansa tehtyä. Jotenkin tuntuu vielä vaan niin keskeneräiseltä ja epävarmalta koko huikea suunnitelma, kun ei ole mitään varmaa, ei mistään mustaa valkoisella - paitsi täällä ;)

Turha tässä on kiirehtiä, sillä kisailmoittautumisen voi tehdä samalla hinnalla maaliskuun loppuun asti, ja sen jälkeen vaan hinta nousee. Kisapäivään asti saa ilmoittautua, eli ei hätää. Eikä ne lennotkaan varmasti täyteen mene koko kesäkuulta, eli perille pääsee kyllä. Nyt on ainakin vielä aikaa miettiä ja pohtia sarjoja...

Käyn tämän tästä nettisivulla www.universeweekend.com lukemassa sääntöjä ja aikatauluja, klikkailemassa osallistujalistaa, vaikka tiedän että se päivitetään vasta myöhemmin. Oon niin innoissani tästä!

Kisamusakin on jo miksattu sääntöjen mukaiseksi, eli puolisen minuuttia pidemmäksi - enää täytyy vain keksiä mitä temppuja siihen puoleen minuuttiin laittaa. Siinä on ens viikonlopulle hommaa :)

XOXO

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

...ja täällähän on valkoista mustalla ;)

Johanna Lind kirjoitti...

Niinpä :)