maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pään sisäistä sekamelskaa

Rooman kisoihin on alle 10 viikkoa aikaa.
Vielä on hieman epäselvää ketkä kaikki Fitness Finlandin tytöt lähtevät Italiaan edustamaan, kuka lähtee minäkin päivänä ja kenelle tulee poikakaveri mukaan.

Mun kisamaksu on maksettu sekä fitness-sarjaan että figureen, joten mä ainakin olen lähdössä. Näillä näkymin yksin ja vain viikonlopuksi. Lentoja en ole vielä varannut, enkä hotellia. Aikataulun mukaan reissuun riittäisi yhden yön majoitus kohteessa: la-su, mutta koska haluan nähdä muutakin kuin kisapaikan ja hotellin, ajattelin mennä jo perjantaina.

Lauantaina aamulla 8.00 alkaa rekisteröinti, ja koko päiväksi on kaikkea ohjelmaa järjestettynä mediatilaisuudesta dinnerpartyihin. Sunnuntaina on kisa, alkaen klo 11.00 ja aikataulun mukainen päättymisaika on klo 18.00. Parasta on että kaikki osallistujat saavat palkinnon joten tyhjin käsin ei tarvitse kotiin lähteä :)

Uskaltaisinko varata paluulennon 19.45? Italialaiset eivät ole tunnettuja aikataulujen pitävyydestä, mutta tuo on viimeinen lento Suomeen sinä päivänä. Kisapaikan läheisyydestä hotellit on jo loppuunmyytyjä, miten Roomassa toimii julkinen liikenne? Saako takseja? Maksaako kulkeminen paljon?


Paljon on pohdittavaa ja mietittävää, vaparia pitää vielä hioa, kisapukujakin pitäisi ehtiä fiksaamaan ja tietysti korkkarit pitäisi vetää jalkaan ja harjoitella poseja. Välillä tunnen nousevan paniikin rinnassa - miten ihmeessä mulla on aikaa tehdä kaikki tarvittava, ja miten mä pärjään isossa maailmassa. Mitä jos en olekaan valmis kun kisa-aamu koittaa?

Ihmisen mieli on kummallinen. Kun pysäyttää kasvavan paniikkipyörteen, hengittää rauhallisesti ja ajattelee järjellä, vastaus löytyy yrittämättä:

Treenit on sujuneet kivasti, olen ollut terve, aikaa on riittänyt kaikkiin suunniteltuihin treeneihin ja kaikki puvut on hienosäätöä vaille valmiita, joten ei syytä paniikkiin :) Nyt vaan rauhassa samaa varmaa työtä kuin tähän asti

Energistä alkanutta viikkoa! Toivotaan että se kevät pian tulee ihan oikeasti <3 p="">

3 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Tsemppiä Johanna, hetki kerrallaan, älä stressaa, se nostaa vain kortisolitasoja. ;) <3

Jenni kirjoitti...

Moi :) Italiassa aikataulut harvoin pitää, taksi kentälle maksaa jonkun 50€ ja matka kestää 30-60 min. Julkinen liikenne toimii hyvin ja on edullista, mutta julkisilla kentälle kestää sen 1h :) tällaisia kokemuksia mulla on Roomasta ja yleensäkin Italiasta.

Johanna Lind kirjoitti...

Kiitos Kerttu tsempistä, ja kiitos Jenni vinkeistä... lisää pohtimista ;)