tiistai 16. huhtikuuta 2013

Valoimpulssihoito

Kävin kokeilemassa josko valoimpulssihoidosta olisi apua iho-ongelmiini.
Valoimpulssihoito kuulostaa ihanan rentouttavalta, lähes huuhaalta kuten kultanaamiot ja ultraäänikiinteytys, mutta todellisuus on toinen - kivuliasta, kamalaa ja tehokasta.

Valoimpulssihoito aktivoi ihoa uusiutumaan ja tuhoaa bakteereja, joten se tasoittaa ihon väriä ja auttaa acneongelmiin. Mun ihoa sen toivotaan tasoittavan ja auttavan epäpuhtauksien poistamisessa.

Eila Hellgren-hoitolassa Carolina valitsi oikeat tehot koneeseen ja päästi Viivin laitteen kanssa kasvojeni kimppuun. Ensimmäisellä kerralla otettiin varman päälle ja tehot pidettiin maltillisella tasolla.


Puhdistetulle iholle levitettiin geeli, jota pitkin valoimpulssi kulkee. Silmät suojattiin pumpulikasalla ja solariumlaseilla. Alla olevaa kahvaa kuljetetaan pitkin ihoa ja painellaan valoa menemään. Ihan tarkkaan en tiedä mitä tapahtui, koska mulla oli silmät kiinni ja ne pumpulit ja lasit päällä.


Hoito aloitettiin leuasta, ja valo välähteli kallon läpi kirkkaan punaisena. Hoitaja-Viivin painaessa nappia, kuului pieni -klik-, josta tiesin varautua puolen sekunnin kuluttua iskevään kuumaan, sähköiskun tyyppiseen tunteeseen siinä kohdassa, johon kahva kosketti.

Mitä ylemmäs kasvoilla siirryttiin, sitä kirkkaammaksi kävi valo pään sisällä. Se oli kummallista.

En sanoisi hoitoa kivuliaaksi, ainakaan näillä tehoilla, enkä edes epämiellyttäväksi, vaikka ei se miellyttävääkään ollut. Mielipiteeni on siis neutraali :)

Valottelun jälkeen geeli puhdistettiin pois ja kasvoille levitettiin se sama taianomainen hoitoaine kuin viimeksi ihonpuhdistuksen jälkeen. Se, joka saa ihon näyttämään tasaiselta ja terveeltä. Uusi aika varattiin parin viikon päähän ja silloin laitetaan masiinaan enemmän tehoja entistä parempien tulosten saamiseksi.

Vielä ensimmäisen kerran jälkeen en huomannut mitään tuloksia, muutoksia enkä tuntemuksia hoidon jälkeen, mutta ehkä ens kerralla :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tämä valoimpulssihoito maksoi? Olisin itse kiinnostunut, mutta mietin vaan hintoja... :)