maanantai 24. marraskuuta 2008

Eilen se alkoi - lumimyrsky. Lunta tuli vaakatasossa ja enemmän kuin kukaan osasi ennustaa. jo illalla oli melkoinen hanki kun käytiin Tikon kans ulkona. Jätkä oli taas ihan onnessaan kun sai syödä lunta. Ei sen "asioimisesta" tuu mitään kun se vaan odottaa et heitetään lumipalloja!

Aamulla joku tyttö jäi autonsa kans jumiin meidän piharisteyksen hankeen. Harmitti ettei ollu aikaa jäädä auttaa.. olis vaan pitäny.

Eilenki oli vielä lämpö hiukan koholla, mut aamulla ihan normi taas.. töissä opettelen nyt jättämään huomiselle ne mitä en kerkee työajan puitteissa tekee, ja lähdin siis ihan ajoissa :)

Oli ihan täydellinen ulkoiluilma kun vaan laitto tarpeeks vaatteita päälle. Onneks ostin syksyllä uudet snoukkahousut nii oli hyvä lähtee Tiksun kans tuulta päin ja kahlaamaan hangissa.
Se oli ehkä maailman onnellisin koira ku sai möyriä hangessa, ja meidän korttelin kiertämiseen meniki sit tunti aikaa. Olin ihan valmis lähtee vielä salille kun Sakke tuli kotiin, mut onneks otin sen mittarin käyttöön taas ja sit jäätiinkin lepäilee vielä..

Pelottaa et vaivalla kasvamaan saadut kädet kutistuu kun ei pääse treenaa.. Näin unta et olin kisoissa ja kisaväreissäki näytin tosi pieneltä :(

Ei kommentteja: