perjantai 14. marraskuuta 2008

Luojalle kiitos perjantaista!

Tänään oli huomattavasti helpompi päivä kuin eilen, vaikka pitkäksi meni tämäkin. Sain kuitenkin tehtyä ne hommat, jotka tälle päivälle oli suunniteltu, ja aamulla kävin keventämässä sydätäni pääkallopaikalla pääpääkallolle. Helpotti!

Kumma kyllä sain nukuttua eilisen jälkeen ihan ok. "Onneli ja Anneli" on loistavan hyväntahtoista iltalukemista. Se ei ole jännä eikä pelottava, ei herätä ajatuksia vaan on tarpeeksi helppoa ja iloista luettavaa enne nukahtamista. Osasyy nukahtamsen helppouteen on varmasti valtava väsymys, joka ei tunnu menevän nukkumalla ohi. Oon todella väsy aamuisin, riippumatta siitä, montako tuntia on silmät ollu kiinni. Oon aina nähny paljon unia, ja luenu tutkimuksia siitä, että jos näkee paljon unia, nukkuu pinnallisesti eikä saavuta REM-vaihetta. Nyt en enää nää unia.. ei tunnu unen laatuun kuitenkaan vaikuttavan.

Salille ei ehditty, mut se annettakoon anteeksi taas kun ylimääräistä työtä tuli tehtyä yhden työpäivän verran. Huomenna heti aamulla sitte haukkari-ojentaja rykäys. Jei! :)

Taidan pian mennä sänkyyn ja laitta Frendit pyörimään.

Ei kommentteja: