torstai 6. marraskuuta 2008

Torstai, toinen tenttipäivä

Kaksi kolmesta tentistä tehty! Tämä oli haastavampi kuin eilinen, eikä päivä muutenkaan mennyt ihan putkeen. Jätin aamulla avaimet sisälle, ja tiesin siis pääseväni kotiin vasta kun joku tuo mulle avaimet, vaikka koulusta pääsisinkin lähtee ajoissa.

Tentti oli sen verran haastava, ettei viimeisen tehtävän lisämietiskely olis tuonu enempää pisteitä, joten päätin taas lähtee niin että ehdin aiempaan bussiin. Ylläri että bussi menikin pari minuuttia etuajassa, ja huristeli ohi kun odotin liikennevaloissa pysäkille pääsyä. Kävelin keskustaan ja busseilin kotiin 1,5 tuntia myöhemmin kuin alun perin oli tarkoitus.

Kävin ojentamassa silmälaseja ja sain uuden kotelon =)
Äiti tuli Joskun kanssa ostoksille Jumboon ja toi mulle avaimen, jee, pääsin kotiin.
Oli ihan hurjan huono olo. En tajuu. Olisko stessiä tai jotain kun muutaman päivän on ollu paha olo ja mieletön väsy. Ei jaksettu lähtee edes salille! Ulkoilutin Tikon ja tein muutaman olka-haukkari noston käsipainolla, pari pressiä ja hiukan venymistä. Niin kova väsy ettei jaksanu kunnolla edes lämmitellä ja venytellä! Täytynee mennä nukkumaan että huomisessa koulukuvassa ei silmäpussit ihan kauheesti näy. Koulukuva, heh, sit vielä tentti ja SE KOULU ON OHI!!! =D

Ei kommentteja: