sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Hujauksessa ohi

Viikonloppu meni ihan tosi nopeesti, vaikka Perjantaina lähdin töistä AJOISSA -oikeesti, 14.30 lähdin kotiin, vaikka työaika oikeesti oli 15 asti. Toki oon tehny pitkä päivää ja sain lähtee aiemmin, mut koskaan ennen en oo siihen pystynyt! Nyt olin Espoossa saanut hommat tehtyä ja vaan lähdin.

Sit oli se kasvohoito :) Ai ihanuutta. Vaikka hoitaja olikin vähän omitunen, mutta hyvää jälkeä se teki, ja varasinkin uuden ajan 3 vkon päähän, kun se meinas että oli paljon puhdistettavaa.. kumma juttu vaikka edellisestä hoidosta ei oo kuin 8,5 vuotta ;)

Sukulaiset Canadasta olivat teneet yllätysvierailun äidin luo - oikeesti olivat yhtäkkiä ilmestyneet oven taakse. Aika pitkän matkan uskaltautuivat tekemään tietämättä onko ketään esim kotona. Kävin heitä katsomassa ja olo oli tosi väsynyt ja omituinen.. Kotiin päästyä meninki heti nukkumaan.. aamulla oltiin menossa salille, mutta kun olo oli edelleen tosi väsynyt, otin kuumemittarin käyttöön ja totesin ettei tarvi salille mennä.. ei kuumetta, mutta lämpöä.. en uskaltautunu salille ettei tauti iske pahemmin.
Ärsyttävää kun ei kokonaista 3vkon treenikiertoa pysty vetämään terveenä läpi, tai jos on terve, on muuta menoa.. Tahtois keskittyä treenaamiseen tosi tosi tosissaan!!

Työunia.. ajatukset työasioissa.. kulmat kurtussa ja pää kipeä.. vaikee keksiä kivaa tekemistä, aina maha kipee.. ei kiinnosta ei huvita!!! Onks pakko mennä töihin jos ei tahdo?

Ei kommentteja: