keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Lauantain Halloweenitupareissa oli tunnelma katossa ja mahtavaa kun kaikki oli panostanu ja pukeutunu. Isäntä ja emäntä oli nähny vaivaa ja lattanut purtavaa, ja boolimaljaakin täytettiin ja käytettiin ahkerasti.

Ilta päättyi väsymykseen ja boolinhuuruihin ehkä juuri niin ku arvata saattaa. Lopputuloksena harkitsemme vakavasti absolutismia!

Kotimatkalla väsytti paljon kunnes rouva hirvi jolkotteli tielle ja jouduttiin aika kipakasti jarruttamaan ettei jääty alle. Ei väsyttäny sen jälkeen enää yhtään!

Bileistä toipumiseen on nyt mennyt neljättä päivää, ja tarkoitus on lähtee salille kun mies tulee töistä. Ai pihkura, piti ruokaa laittaa..

Tänään oli koulun lopputenteistä ensimmäinen, kaksi olis vielä jäljellä. Tuntu mukavalta nukkua 1,5 tuntia pidempään ku normaalisti, ja silti pääsi kotiin 2 tuntia aiemmin ku normaalisti =) Tätä lisää! Olispa työpäivätkin tälläsiä. Ihmettelen kovasti että 8,5 tunnin yöunen jälkeenkin vielä väsytti, mutta se johtunee viikonlopusta.. Kotimatkalla bussissa mietin et mahtaako mun silmät reagoida stessiin tekemällä musta sokean. Näkyvyys huononee päivä päivältä, tai sit vaan totun laseihin ja terävään kuvaan niin et ilman apusilmiä tuntuu näkevän aina vaan huonommin. Hmm.. pitäiskö varmuuden vuoksi vähän hellittää?

Ei kommentteja: