lauantai 10. huhtikuuta 2010

Aina ei hommat mee ihan putkeen..

Eilen oli viimeinen Trombit-päivä. Tosi nopeesti on aika mennyt ja paljon saatu aikaiseksi. Lopumetreillä alko virta loppua. Hyviä juttuideoita ei tullut, ja vaikka tuli, niihin ei jaksanut tarttua. Yksi iso syy oli erään opettajan antama luokaton palaute koko neljän viikon ajan. Uskomattoman hyvin yhden kitinä voi syödä työmotivaatiota muilta.

Lähdin koululta aikaisemmin, kun ymmärsin, että Elielin sijaan voin mennä Tiksin Satsin PowerStepiin, josta pääsen nopeammin kotiin. Tai siis olisin päässyt, jos en olisi hypännyt kiireessä väärään bussiin. Kun oikean numeroisen bussin nron perässä on V, se tarkoittaa Väärä suunta.

Näppäränä tyttönä jäin kyydistä risteyksessä, josta oikea bussi menee oikeaan suuntaan. Kuinka ollakaan, nousin TAAS väärään autoon: meni 451 ja 415 sekaisin. Mistäs sitä taas kiireessä muistaa kummin päin ne numerot kuuluu!? Lopputuloksena kotimatka pitkän kaavan mukaan. Jäi Tikolta pitkä lenkki saamatta kun tuli tuota kävelyä harrastettua odotettua enemmän.

Ja viimeiset palautteet Trombitista oli tältä kyseiseltä opettajalta silkkaa sarkasmintäyteistä kettuilua.
(Palautteet voi lukea täältä. Erityisesti kommentit ovat kiinnostavaa luettavaa.)

Nyt on takki tyhjä. Ei enää jumppakoulutuksia eikä verkkolehteä. Viikon saa huokaista ja sitten alkaa työharjoittelu. Se tietää taas pitkiä jänniä päiviä.

Kevätauringon pilkistellessä ihmiset kuoriutuvat taas talvitamineistaan. +5 ei vielä käsittääkseni ole shortsikeli, mutta silti niitäkin rohkeita riittää, jotka jo lyhentävät puntteja vaikka muilla on lapaset kädessä ja pipo korvilla.
Palatakseni leggareihin, joista aiemminkin kirjoitin, eikö tytsyt ymmärrä, että tiukoista trikoista näkyy kaikki reisien muhkurat kävellessä? Nyt kun on muotia pitää tunikaa tai pitkää toppia ohuiden trikoiden kanssa, selluliitit näkyy paitsi reisistä, myös pakaroista! Ei hiukkaakaan seksiä siinä sanon minä!
Settiin kun lisätään linttaan astutut Uggit tai perässä laahatut korkokengät, olemus on kuin pubiruusulla konsanaan.

Tästä hyvällä aasinsillalla viimeisimpään ostokseeni ;) juoksutrikoisiin!En siis väitä, että ne olisi yhtään sen paremmat kuin ne leggarit, mutta väittävät, että juostessa ja jumpatessa toimii. En koskaan oo ymmärtänyt näin toukkoja pöksyjä, mutta koska sain valita ne palkkioksi Elixirin kuvaukeen osallistumisesta, ajattelin ettei kovin suurta vahinkoa tapahdu vaikka jäisvät käyttämättä. Voi olla että innostun niistä enkä enää muita käytäkään. En kuitenkaan testaa vielä tänään.. ehkä huomenna sitte. Tai jonain toisena päivänä.. tai yöllä kun kukaan ei näe.

Ja ostin vihdoin myös palkkaria ehtyneen tilalle:
Halvin mahdollinen pussi mitä kaupasta löytyi. Toivottavasti banskuvanillija on juotavaa..

Nyt pitäis lähtee palaveriin, joka huipentuu Flow-tunnin ja saunomisen jälkeen hippaukseen Flamingossa! Oon odottanut tätä tosi tosi kauan ja tosi tosi innoissani, mut jostain syystä fiilis ei nyt tahdo nousta. Mummoutunut ehkä on hän!

Hah, ja pikkuveli tuli yökylään:
Oli pakko ottaa kuva kun meidän popot oli eteisessä vierekkäin. Niket mulle inasen isot, ja velipoju kuitenkin vasta 13v.

Ei kommentteja: