torstai 29. huhtikuuta 2010

Eikä vieläkään perjantai 13.

Nyt kyllä tuntuu että se perjantai 13. luuppaa mulla pahasti. Päivästä toiseen kaikki mahdollinen menee mönkään vaikka päivämäärät vaihtuu.

Bussit ei kulje ja junaliikenne takkuilee, sain syyt niskoille asioista joihin en ole syyllinen, kaikkee vaan sattuu.. Combat-tunnilla tuhat mustaa aukkoa ja sit loppui mikistä patteri (tai ainakin luulin niin). Uus patteri ei toiminut, joten jouduin vaihtaa koko mikin. Saatiin vedettyä tunti normaalissa ajassa kuitenkin kun tingittiin tauoista.
Mystinen hermosärky jaloissa jatkuu ja hengityskin pihisee taas epänormaalisti.

Tikon tassut on taas tuplannut kokonsa tulehtuneiden paiseiden ja muiden rakkulareikien takia. Verta valuu pitkin lattioita. Huomenna soitto lääkärille. Onneksi sain vertaistukea työkaverilta, jonka koiralla saman tyyppisiä ongelmia. Se loi uskoa siihen, etten mä epähuomiossa kuitenkaan syyllisty eläinsuojelurikokseen tms. hoitamalla eläintä huonosti. Teen parhaani, mutta...

Onneks huomenna on oikeesti perjantai. Viikonloppu tulee taas tarpeesen. Ei kyllä oo yhtään vappufiilistä, mutta josko ne munkit ja simat sit kuitenkin maistuis ;)

Ei kommentteja: