maanantai 7. toukokuuta 2012

Arvotaan seuraava sairaus

Kuumeilut on kuumeiltu ja treeni kulkee. Kesän viimeiset oluet on nyt juotu ja sipsit syöty, tästä lähtee kiristely kohti syksyä :)

Hyvää fiilistä on hieman varjostanut outo "ihottuma" joka nousi viime viikon lauantaina.

Odottelin ja toivoin kovasti että se menisi itsellään ohi, mutta viikon kuluessa nyppyläisyys vaan paheni ja alkoi levitä kaulalta leukaan ja olkapäihin.

Treeniä se ei ole estänyt, mutta mielellään sitä pukeutuisi johonkin, josta noi laikut ei näy. Poolopaita ei kuitenkaan salilla oo kovin mukava ;)

Tänään kävin työterveyshoitajan juttusilla kun en lääkäriaikaa enää saanut. Hoitaja katsoi, ja katsoi, ja katsoi, ja totesi, ettei tiedä ollenkaan mitä tämä voisi olla. Hän soitti lääkärille, joka suostui ottamaan mut ylimääräisenä listalle.

Sama mies joka kuumeiluun antoi 15 päivää antibioottia, antoi nyt 10pv kuurin.
Koska syön tosi harvoin lääkkeitä, vedän sit kunnolla takaisinpäin. Viimeksi taisin syödä antibioottia v.2008 helikobakteeriin 5 viikkoa - kaks kertaa ;)

Varmaa diagnoosia ei taaskaan ole, mutta jos pillerit ja salvat ei auta, paluu lääkärin pakeille 10 päivän kuluttua.

Kunpa ei enää tarttis mennä!

Jotain mukavaakin sentään:


Täytyy sanoa että livenä mimmit veti finaalivetonsa aivan äärettömän mahtavan hyvin. Didi oli mun ennakkosuosikki, ja veti I will always love you:n niin et kylmät väreet melkein pudotti porukan penkeiltä. 

Susanna oli yllätys. Susanna oli älyttömän hyvä. Äänen värit oli tosi upeet eikä TV tee oikeutta Sussun äänelle ollenkaan.  Onneks ei voittanut niin pääsee tekee omanlaistaan musaa heti eikä vasta sopimuskauden päätyttyä ;)


Tästä se taas lähti uusi keväinen viikko käyntiin. Sakke lähtee Saksaan ja mulla on luvassa dieetin suunnittelua, punttitreeniä ja BALETTIA! Jee, huomenna se alkaa, balettitunnit!
Energiaa ja terveyttä rakkaat!

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Moikka! Mulla on blogissani sulle haaste!