sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Naisten Kymppi 2012

Alkulämmittelyksi Kimmo Jukurin vetämä LesMills Sh'bam. 30minuuttinen setti oli tähän auringonpaisteeseen just hyvä ja Kimmo on vaan niin ihana <3


Nestetankkaus kuntoon ennen lenkkiä...


...ja ei kun menoksi!

Siel oli mää ja pari muuta... naisia silmän kantamattomiin. Viime vuonna osallistujia oli 18 000, tänä vuonna varmaan samaa luokkaa.


Parissa kohdassa, jossa tiet oli suljettu ja autoja päästettiin silloin tällöin muutamia, malttamattomimmat tööttäili ja huuteli ja muuta fiksua. Eipä käynyt kateeks niitä joilla oli kiire johonkin.


Vihdoin maalissa!

Iso ostoskassi
Kassin sisältönä urheilujuomaa, jogurttia, karkkia, kosteuspyyhkeitä ja pari Tenaa

Lounassalaatissa oli mun makuun turhan paljon jogurttikastiketta ja liian vähän kanaa...

...mutta raparperi-vaniljakiisseli oli hyvää :)
Me päästiin äidin kanssa maaliin ilman ruhjeita ja vammoja, kaikki eivät olleet ihan yhtä onnekkaita. Ensiapupisteessä oli joku jääpussi silmillä kaatumisen tms. jäljiltä - vekki silmien välissä ja ensi viikoksi tiedossa mustat silmät. Pari naista hoidatteli hiertyneitä jalkojaan ja yhdellä oli kakka housussa. Jeps. Ei hyvä kymppi hänellä :(

Meidän ainoa ongelma oli väärä lähtöryhmä. Tai oikeastaan väärin jaetut ryhmät. Jos sulla on farkut ja neulepaita, et kuulu kuntokävelijöihin, tai jos jalassa on ballerinat tai muut pikkukengät, tai jos kuntosi pistää puuskuttamaan jo lähtöalueella.

Ryhmäjako oli tämä:
Juoksijat (13.00)
Hölkkääjät (13.10)
Kuntokävelijät (13.20)
Kävelijät (13.30)

Luulen, että osalla oli mennyt kävelijät ja kuntokävelijät sekaisin, sillä me jouduttiin kuntokävelijöiden porukassa ohittelemaan monta monta monta porukkaa, jotka selvästi kuuluivat ennemmin kävelijöihin.

Ohje oli, että kävellään oikeaa laitaa, jotta vasemmalta pääsee nopeammat ohi. Nämä "kuntokävelijät" valtasivat koko kaistan leveyden, ja kyynärpäätä tuli jos yritti ojan kautta ohi. Ei kiva. Mutta muuten oli hieno  päivä. Ihana ilma, hyvä seura ja leppoisa lenkki. Mahtavuutta!

Ens vuonna mennään hölkkäryhmään! :)

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Mä en käy enää naisten kympissä, koska noi hitaat urpot ärsyttävät mua liikaa. Jos meinaat hölkätä, niin mene joko hölkkäryhmän kärkeen (eli ole ajoissa paikalla) tai suosiolla juoksuryhmään. On siellä muitakin hölkkääjiä. :)

Johanna kirjoitti...

Kiitos vinkistä Minttu! :)