keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Girly day

Harvinaisen tyttömäistä...

Kävin taas Studio Helmin Marin käsittelyssä, siinä toisessa sokeroinnissa. Ensimmäisestä löytyy raporttia tästä.
Vaikka sain paritkin varoitukset siitä, että toka kerta sattuu ihan yhtä paljon kuin eka, sain huokaista helpotuksesta. Ei sattunu lainkaan niin paljon, eikä homma kestänytkään niin kauan. Huh!

Sain viime kerran jälkeen muutamia kyselyitä brassisokeroinnista, ja sokeroinnista ylipäätään: 
Kyllä, toimenpide sattuu, mutta koen sen olevan sen arvoista niille, jotka ylimääräisiä karvoja muutenkin sheivailee. 
Kyllä, sokeri toimii kuten vaha, joten sillä voi poistaa kaikkia ei-toivottuja ihokarvoja.
Ei, brassisokerointi ei ole vain pornotähtiä varten :DD Se on nykyään jo aika yleistä ihan tavallisten ihmisten, miesten ja naisten, keskuudessa.
Kyllä, brassisokerointi tuntuu aluksi nololta ja ujostuttaminen on normaalia, mutta olet ammattilaisen käsittelyssä ja ujoilu unohtuu nopeasti. Mari ainakin höpisee ammattimaisesti vieden ajatukset pois toimenpiteestä ;)

Haha, tässähän alkaa tuntea itsensä tuhmaksi, sillä seuraava girly thing oli uudet kisakengät!


4,5 tuumaa korkoa on aika paljon - maksimi mitä säännöt sallii. Näiden pohjan muoto (ja siis myös jalan kaari) on nätimpi kuin vanhojen kenkien, joten olen tyytyväinen sääntömuutoksesta joka kielsi platformit, eli paksupohjaiset kengät. Oli siis pakko ostaa uudet :)

Nämä Pleaserin läpinäkyvät korkkarit tilasin Shoebuy.comista.  Nyt se on testattu ja toimivaksi todettu palvelu. Biancaneve myy mielestäni juuri tätä kenkää hintaan 80€.
Vaikka jenkkilästä tilatessa toimituskulut oli lähes yhtä paljon euroja kuin kengät, hintaa tuli yhteensä vain rapiat 50€.

Kun päkiäkävelyn (puolivarpailla) makuun pääsi, oli hyvä lähteä Aikuisopiston balettikurssille. 
Oli ihanaa ohjaamisen sijaan osallistua. Olla vaan osa sekalaista porukkaa isossa koulun salissa, missä ei ollut edes peilejä. Voitiin kaikki, nuoret ja vanhat, laiheliinit ja pullukat, kuvitella olevamme sulavalinjaisia primadonnia ojentelemassa pitkiä jalkojamme (fondu) ja taivuttelemassa ryhdikästä ylävartaloa (cambré) joka suuntaan. Todellisuus taisi olla toinen.

Pääasia että oli mukavaa. Demi-plié ja jalkojen kuudes- ja toinen asento tuli tutuksi, kaikki muu meni vähän ohi :D Ens kerralla kertaillaan ja opetellaan uutta. Tulispa pian taas tiistai!

Ei kommentteja: