perjantai 13. maaliskuuta 2009

FAF Gym Trainer osa 1.

Tänään oli neljän viikonlopun mittaisen kurssin eka päivä. Päivä oli pitkä ja raskas, mut niiin mukava :D Aamulla jännitti ihan kauheesti matka, uus tilanne, uudet ihmiset, koko tapahtuma. Parin harhaan ajamisen jälkeen, navigaattorista huolimatta siis ajelin risteykset pitkiksi, pääsin perille, tulin juttuun joidenkin kanssa, selviydyin esittelykierroksesta, uskalsin kommentoida muutamia juttuja, sain ruokailuseuraa eikä tarvinnut syödä eväitä yksin. Päivä oli onnistunut :)

Edellisessä työpaikassa edeltäjänäni toiminut tytteli on samalla kurssilla, ja tuli juttelemaan niitä ja näitä. Kyseli duuneista, ja totesi että häneltä olisi taas jäämässä työpaikka vapaaksi kun on muuttamassa miehen perässä itään. Heh. Olisihan sattumaa jos taas saisin Emmin vanhan työn.

Muuten oli tosi mukavaa olla porukassa jossa kaikilla on yhdistävä tekijä, puhua asioista jotka aidosti oikeesti kiinnostaa, ja oppia jotain uutta, jolla oikeesti tekee jotain. Tänään oli teoriaa, huomenna myös pääasiassa teoriaa, mut vähän myös käytännön juttuja, ja sunnuntai onkin melkein pelkkää kuntosalia. Huippua! :D

Ei kommentteja: