keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

kuka rikkoi mun rutiinit?!

Olin ajatellut pelata Warhammeria vähän aikaa ennen kuin lähtisin Lauran luo kyläilemään - asuttu 2 vuotta alle 10km etäisyydellä eikä kertaakaan nähty :( mutta siis päivityksiä lataillessa meni jo puolisen tuntia ja sit olikin vielä serverit alhaalla.. ei tarvinnu pelata. Oonkohan jääny koukkuun tohon peliin, vai vaan päivärutiiniin. Reilun kuukauden päivä on alkanu aina jaksolla tai parilla Gillmoren tyttöjä, jatkunu Warhammerilla kunnes oon menny Tikon kanssa ulos, ja jatkanu taas Warhammeria. Samalla tietysti facebookkaillu ja surffannu muuten netissä. Nyt tuntuu orvolta ja jotenki keskeneräiseltä ;) Täytynee vaan lähtee ulos ja alkaa valmistautua lähtöön..

Näin ihan omituisia unia. Mun unet on aina ollut tosi eläviä, mut yleensä arkipäiväisiä, tuttuja henkilöitä ja tuttuja tapahtumia. Nyt unissa on tv-sarjojen hahmoja ja omituisia tilanteita. Ei se haittaa silti. Ihan kiva nähdä erilaisia unia. Ehkä alitajunta alkaa käsitellä muita asioita nyt kun arjessa ei tapahdu juuri mitään.

Tiko nukkui rauhallisemmin ku pitkään aikaan. En tarvinnu edes korvatulppia. En tiedä johtuiko se siitä että sillä on taas kulho päässä, vai vaikuttaako ne lääkkeet niin ettei tassut kutise niin paljon, vai väsyttääkä ne lääkeet. Anyways, mukavaa kun se nukkuu yöt.

Ei kommentteja: