sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Saako koiran pestä mäntysuovalla? ainakin pesin :)

Liputan vieläkin nelipäiväisen työviikon puolesta! Vaikka se yksi ylimääräinen vapaapäivä maksaakin n.100€ ( siis per päivä! ) on se sen arvoistakin. Ainakin toistaiseksi. Täytyy olla vähän tarkempi rahan käytössä, mut eiköhän me hyvin pärjätä kun koulutusrahatkin on melkein kaikki jo laitettu sivuun. Melkein kaikki. Neljäs työpäivä alkaa olla jo aika raskas, mutta sen jaksaa kun tietää että se on viikon viimeinen. Kolme päivää toipumisaikaa tulee tarpeeseen. Vieläkin perjantai menee työasioita miettiessä, mutta lauantaina ajatukset on jo muualla, ja sit on vielä se sunnuntai :)

Eilen käytiin Flamingon La Famigliassa syömässä äipän, Panun ja Markun kanssa. Mukava epävirallinen, casual, lounas. Hyvin syötyä oli energiaa niin että päätin tehdä haukkari-olka pumppitreenin koska jalkatreenipäivä sovittiin vasta sunnuntaille. Mukava tuntuma löytyi käsiin vaikka treeniaikaa ei ollut taaskaan kuin se 45min. Kurjaa että se sali menee niin aikaisin kiinni lauantaisin.. Toisaalta hyvä että tulee mentyä kotiin ajoissa.

Kelloja siirrettiin viimeyönä. Turhaa touhua sanon minä! Onhan se mukavaa että iltaisin on valoisampaa, mutta onko se kaiken sen sopeutumisvaikeuden arvoista? Ainakin ihmisille, joiden nukkuminen on muutenkin kausittaista, nukahtaminen vaikeaa, ja herääminen vieläkin hankalampaa. Itselle on muodostunut aika mukava rutiini nukkumaanmenosta. Ensin rauhoitutaan, mennään ajoissa sänkyyn ettei tule kiire, luetaan jotain kevyttä kunnes silmät lupsuu, sammutetaan valot ja nukahdetaan. Ei turhaa puhumista, ei virikkeitä, ei turhia liikkeitä eikä ärsykkeitä. Nukkumaan meno on lähes taidetta, mutta se toimii. Oon oppinut jopa olemaan stressaamatta jos uni ei tule. Sitten nukun seuraavana yönä. Oon oppinut myös joustamaan treeneissä, jos unet on ollut olemattomia. Silloin treenistä ei saa irti sitä kaikkea, minkä saa hyvin nukutun yön jälkeen. Nukahtaminenkin on helpompaa jos ei nosta sykettä illalla. Joissain tapauksissa vähemmän on enemmän :)

Tänään tehtiin jalkatreeni, ja ilokseni huomasin että sain tehdä hiukan isommilla painoilla kuin viimeksi. Jei! Salin jälkeen sauna. Ai että se on ihanaa. Rentouttaa mukavasti. Saispa saunan kotiin että sais vaan vetää yökkärin päälle ja olla vaan. Lämpösen nihkeeseen ihoon kun ei oo mukavaa kiskoa vaatteita, pukeutuu toppavaatteisiin ja hikoilla jälkihikeä pakkasessa kotimatkalla. No tänään ei ollu pakkasta, mut oli niin lämmin että hikoilutti vielä enemmän.

Tietoisesti oon tänään ollut ajattelematta työasioita, vaikka väkisin ajatukset meinaa karata huomiseen. Aika hyvin silti olen onnistunu ja pystynyt elämään tätä vapaapäivää. Helpottaa ajatus siitä, että ensiviikollakin työpäiviä on vain neljä :) tosin pe-su menee FAF Gym-kurssilla, mutta senkään aikataulu ei ole niin tiukka kuin viimeksi. Nyt on jo tuttuja ihmisiäkin eikä tarvitse jännittää. Kaikin puolin siis hyvä fiilis :D

Ei kommentteja: