maanantai 22. kesäkuuta 2009

Juhannusjuhlaa kerrakseen


Juhannuksen kohokohta oli ehdottomasti yhtestreeni Ritan kanssa. Oli ihanaa nähdä typyä pitkästä aikaa eikä neljän tunnin treenin aikana ehtinyt edes höpötellä kaikkea mitä olis halunnut, mutta vapariin saatiin tehtyä melkoisesti muutoksia. Ja hyviä muutoksia! Kyllä sillä naisella vaan on silmää tohon hommaan :D

Muuten juhannus menikin aikalailla penkin alle. Tai no.. miten sen ottaa. Kuskina ajelin Pori-Nakkila väliä kerran jos toisenkin, yöt meni niin ja näin ja ihmiset oli typeriä kännissä. Nyt se on onneks ohi, ja seuraavaan juhannukseen on taas vuosi aikaa. Ens juhannukseks tarttis jopa keksiä jotain muuta, sillä nää oli viimeiset kekkerit lajissaan.

Kaiken tämän juhannuksen juhlinnan jälkeen oli kuitenkin mahtavaa tulla kotiin, ja saada selviteltyä asioita joita juhannuksen aikana pinnalle nousi. Miks ihminen juo itsensä idiootiksi kerta toisensa jälkeen, ja manaa omaa oloaan ja omia puheitaan ja vannoo ettei enää ota.. kunnes tulee seuraava kerta. Nyt onneks tuntuu järki voittavan, ja syvällisen luotauksen jälkeen tämä toinenkin ymmärtää että jotain on tehtävä. Kolmen vuoden kärvistely saa nyt loppua - Johanna on oppinut puolustamaan itseään! Lopputulemana kaikki on siis ok.

Ol hyvä päätös laittaa elämä järjestykseen ja raivata pois esteet ja hidasteet, tehdä töitä oman itsensä ja oman onnellisuutensa eteen. Kuka mun tyytyväisyydestä välittää jos en itsekään sitä tee. Jos annan ihmisten kulkea yli ja yritän epätoivon vimmalla vaan ymmärtää muita ja muiden tarkoitusperiä ja loukata mua sen takia että niillä on huono olla, ei mun oma elämä ainakaan kovin tarkoituksekkaalta tunnu. Nyt on uusi ääni kellossa ja opettelen ottamaan todellista vastuuta omasta elämästäni!

Yön nukuin ihan superhuonosti ja aamulla oli kurkku tosi kipee ja kylmä ja höntti olo. Olisin voinu kuvitella että olis krapula jos olisin juonu jotain. Ei varmaan kannata mennä salille vaikka mieli tosi paljon tekis :( Täytyy levätä suosiolla nyt tää päivä ja mennä huomenna paremmalla fiiliksellä.

---

Ei kommentteja: