torstai 25. kesäkuuta 2009

on se raskasta

tää kesä kun ei malttais mennä nukkumaan kun aurinko paistaa illalla myöhään ja tekis mieli tehdä vielä vaikka mitä, ja sit aamulla väsyttää.. ja päivällä väsyttää ja sit on kipee eikä pääse treenaamaan ja sit harmittaa ja..

Postissa tuli huikea paketti tiistaina


Biksut ja kengät, jotka molemmat oli hitusen verran vielä pienet, mutta uskon että mahtuvat hyvinkin jo muutaman viikon päästä :o) Keikuin heti korkeilla koroilla ja kuvasin poset bikineissä. Kyllä valkoinen läski on rumaa kimaltelevissa bikineissä! On niin korkeet korot että vaativat kyllä useamman kävelyharjoituksen kun jalat kuitenkin on enimmäkseen tottunu tennareihin.

Dieettiä takana 5 vkoa, ja melkein 3kg paino vähentynyt. Voimatasot ei ainakaan pahemmin oo tippunu, ja olo tuntuu sen verran pienemmältä että nesteitä ja rasvoja on varmasti ainakin suurin osa tuosta lähteneestä.

Juhannuksen salitauko harmittaa, mutta sainpa ohjelmaan huikeita muutoksia. Nyt kun niitäkin vielä pääsis treenaamaan niin olis bueno. Harmittava kesäflunssa iski ja täytyis levätä se pois, mutta kun ei millään malttais.. Eilen oli pakko käydä tekemässä haukkari-ojentaja EDT-treeni. Ajattelin ottaa sen kevyesti, mut laiton vahingossa liian isot painot, joten tein täysillä ;) Ja tänään sitten olikin vielä vähän kipeempi olo. Kuumetta ei kuitenkaan oo, eikä kurkkukaan enää oo kipeä, mutta nenä on tukossa. Se nyt tietty voi olla tukossa sen operaationkin jäljiltä, mistäs sitä tietä mikä mistäkin johtuu!

Nyt oon kuitenkin koko päivän istunu koneella töissä, ja nyt vielä kotonakin, joten otan ja lähden ulos.. heti kun oon saanu ruokaa! Nälkä! Väsy! Kylmä! Mur!!

---

Ei kommentteja: