sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

mikä päivä!! :)

Aamupalan jälkeen salille treenaamaan vaparia, joka alkoikin sujua jo ihan ok. Jei! Mukana oli mankka ja videokamera, Sakke ja Saken kamera.
Otettiin myös muutamia ihan pose-kuvia, joita voi sitten vertailla tuleviin kun kunto kiristyy.
Videokamera oli ihan korvaamaton apu. Näkee itse mitä kaikkea pitää korjata ja mihin täytyy kiinnittää erityistä huomiota. ja kuvista näkee että esim. tossa V-pressissä pitäis saada hartiat taakse ja rinta auki jotta pressi nousis kunnolla. Helpommin sanottu ku tehty, mutta kuva kuitenkin kertoo aina enemmän ku tuhat sanaa!

Treenin jälkeen saunan kautta kotiin syömään, ja retkelle Helsingin Rhodopuistoon katsomaan kauniita kukkasia. Käytiin myös Seurasaaressa kävelemässä ja paistattelemassa päivää kun oli niin lämmin ja komia ilma.
Eikä se hauskuus vielä siihen loppunu. Kotona sitte keitettiin päiväkaffeet ja otettiin termari ja mukit tuohon läheiselle niityntapaiselle, ja vaan istuttiin nurtsilla ja kaffeteltiin :o)

Siitä hipsittin Flamingoon ja käytiin syömässä päivälliseks broiskusalaatit La Famigliassa, ja ruuan jälkeen mentiin vielä leffaan. Sakke kävi ostamassa popcorneja ja mä kehitin itsehillintääni haistelemalla sitä tuoksua ja kuuntelemalla miten ne suloiset suolapalat rasahteli rakkaani suussa. Melkoista masokismia! Juhannuksena mäkin saan popcorneja...

Käytiin katsastamassa 3D nukkeanimaatio Coraline ja toinen todellisuus, joka kertoo pienestä Coraline-nimisestä tytöstä joka löytää uudesta kodistaan pienen oven joka johtaa toiseen todellisuuteen, jossa kaikki vaiuttaa täydelliseltä..


Leffan loppu oli vähän ontuva, ihan ku olis tullut kiire saada loppu tehtyä, mutt amuuten se oli oikein hyvä. Oikeesti jopa jännä! 3D ominaisuudet ei ehkä päässy ihan oikeuksiinsa tässä leffassa, mut on se vaan mahtavaa tuo kolmiulotteisuus! Ne 3D-lasit vaan painoi nenään niin että vähän väliä oli vaihdettava niiden paikkaa :/

Ja kotimatka käveltiin maailman kovimmassa sateessa! Jotain ihan muuta kuin kevyt romanttinen kesäsade. Ei voinu muuta ku nauraa kun oltiin ku uitetut koirat. Vaatteista sai vääntää vettä, eikä ne aamullakaan vielä ollut likikään kuivia! Että sellasta.. mukava päivä <3

--

Ei kommentteja: