perjantai 5. kesäkuuta 2009

Pakko keksiä jotain..

kun ei oma muisti millään riitä aamupainoa mittaamaan ennen aamupuuron kimppuun käymistä, keksin laittaa pyykkikaapin oveen, ihan vaa'an eteen magneettikynällä paperin, johon voin painon merkitä. Nyt ei voi mennä veskiin aamulla muistamatta punnitusta!

Ainakin yhden aamun se jo toimi ;o)

Tänään oli hyvä päivä. Eilinen oli töistä vapaa. Kävin aamulla pääsykokeissa (tai paremminkin valintatilaisuudessa tai infossa) ja loppupäivän käytin äipän ja isäpuolen ruokavaliosuunnitteluun. Kyllä siinä ihan työpäivän verran vierähti aikaa kun kahdelle ihmiselle tein kattavan rungon taulukoineen ja ohjeineen. Mut oli se kivaakin!! Sitä kun sais tehdä työkseen edes vähän aikaa.. Ja tänään tosiaan vaan sitten yksi ainoa päivä töitä ja taas on pari vapaata. Nyt saankin olla koiran kanssa kaksin tän viikonlopun, ja koira jo kertaalleen käpertyi mun viereen sohvalle, johon itsekin ihan juuri uppoudun iltapalan kera.

Ai niin, sieltä koulusta tuli tänään tieto että opiskelupaikka olisi syksyllä! :o) Ja ymmärsin vielä että saatan olla oikeutettu aikuiskoulutustukeen, jos vaan saan työpaikalta opintovapaata.. montaa muttaa on vielä, MUTTA silti näyttää valoisalta! Nyt kutsuu perjantain rikosputki.. Hyvää yötä!

Ei kommentteja: