keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

matiketo

Alkuviikko hujahti taas ohi. Maanantaina rinta-olkapää-vatsa -treeni ja eilen selkä-takaolka-takareisi -treeni. Hyvä tuntuma taas kertakaikkiaan!

Tänään oli terapiaa ja eläinlääkäriä ja sellasta menoa ettei ehtinyt salille, mutta kahden hyvän pumppipäivän jälkeen onkin ihan hyvä lepuuttaa. Ihanasti oli taas lihakset kipeet! Tänään juttelin päällikön kanssa opintovapaasta, ja sain jo puolivihreää valoa. Eli tarkistetaan vielä tj:lta lopullinen kanta, ja huomenna ehkä palaverissa paljastetaan tämä muille johtoryhmäläisille. Ne ei varmaan riemastu :/

Huomenna oonkin töissä vaan aamupäivän, ja lähden sitten HYKSiin nenäoperaatioon. Mahtaako se limakalvon poltto olla kovin kivuliasta? Toivottavasti sitä operaatiota ei ainakaan tee se sama lääkäri joka facebookkasi vastaanottoajan aikana ja puudutti kurkun niin ettei pystynyt puhumaan ja tutki korvat niin kovakouraisesti että itku tuli! Jos operaation jälkeen pystyy, meen valmentajaa tapaamaan ja näyttämään tämän hetkistä kuntoa, juttelemaa treenistä ja utelemaan dieetin vaiheista. Kunpa olo olis sellainen että pystyn menemään!!

Nyt on vähän masu pipi :o(

Ei kommentteja: