lauantai 6. kesäkuuta 2009

Tiksun kanssa kaksin..

Illalla katsottiin rikosputki ja mentin unten maille. Tuli nukuttua yli 9h, tosin vähän pätkittäin ja painajaisia nähden, mut kuitenkin!

Muistin punnita aamulla! Jei!! :o) ja vaaka näytti taas vähemmän ku viimeks! Jei siitäkin!!

Aamulla käytiin ulkona ja syötiin aamupalat rauhassa rikoksia katsellen. On tullu tallennettua muutamia CSI ja Cold case -jaksoja nätä tilanteita varten, ja se oli kyllä makoisaa :)

Salilla prin tunnin vaparitreeni. Ei menny taas kahden viikon tauon jälkeen ihan niin kuin olisin toivonu, mut minkäs teet - paitsi tietysti teenaat lisää. Tein ohjelmaa osissa, ja tein jopa sitä puolivolttia jota en oo pitkään aikaan uskaltanu. Hassusti jäi toinen käsi maahan, joten ylöstulo ei oikein sujunu, mutta kyllä se käsipomppu sieltä taas löytyy kun vaan jaksaa tahia. Nyt täytyy vaan saada tuo vaparitreeni jokaviikonloppuiseksi eikä vain näin satunnaiseksi. onneks se ohjelma sinänsä on jo valmis, vaikka onkin muuttunu jo paljon matkan varrella. Pakko se on vaan hyväksyä että helpotuksia on tehtävä ja jätettävä jotian temppuja seuraaviinki ohjelmiin.

Salin jälkeen sauna ja pyöräily kauppaan vesisateessa. Kotona ruokaa masuun ja sit sainkin kolmisen tuntia kulutettua fitnee-sivustoilla. Ilmoittauduin muuten kisaan samalla. Nyt se sitten on virallista! On lisenssi ja on kisailmo tehty. nyt vaan varailemaan hotellia.. kallista puuhaa mutta kai se täytyy kolmeksi päiväksi ottaa ettei tarvii edes takas ajella Lahteen ja takas kun perjantaina on kuulemma kilpailijakokous, lauantaina alkukisa ja sunnuntina finaali. Jos en ite finaaliin syystä tai toisesta pääse (utopistinen ajatus että kisassa olis niin paljon tyttöjä ettei kaikki pääsisi finaaliin) meen sitten ainakin katsomaan ne kisat. Saisinpa ainakin syödä hotelliaamiaisen ihan kunnolla ;)

Tiksun pyynnöstä käytiin ulkoilemassa äsken ja oli kyyyylmä!
Kesäkuussa pipo päässä ja hanskat kädessä lenkillä, vaikka viikkositten oli helteitä ja shortseissa ja hihattomassakin hikoilutti.

Tää on tää Suomen kesä kylmä mutta vähäluminen ;)

Ei kommentteja: