tiistai 3. marraskuuta 2009

Fitness Expo - kooste uusimmassa Bodyssa

Bodyn sivulle olivat valinneet mun vaparista saman kuvan kuin tuossa blogin headerissa, mutta eri päivältä. Tiedän sen siitä, että kyynärvaaka on kallellaan eri suuntaan ;)

"Vapaaohjelma oli todella mieletön! Nightwishin Bye Bye Beautiful on vhva biisi, joka tarvitsee vahvan tulkinnan ja Johanna teki sen paremmin kuin hyvin. Koreografia sisälsi vauhtia ja vaativia elementtejä ja liikkeet oli sidottu toisiinsa. Todella viimeistelty lopputulos. Mutta fysiikka kaipaa vielä panostusta. Malli on hyvä, mutta fysiikka on vielä raakile ja lihasta tarvitaan lisää, samoin lihaskireyttä" (Body 7/2009)

Bodyn kuva-arkistoon pääset tästä

Valtava treenimotivaatio tuli heti, kun näki kuvia paperiversiona. On se ihan eri asia tuijotella koneen ruutua kuin selata lehteä - paperilla kaikki on jotenkin konkreettisempaa.

Nyt olis jo kauheet poltteet tehdä uutta vaparia. Kuuntelen musiikkeja "sillä korvalla" ja mietin mitä liikkeitä mihinkin kohtaan sopisi. Mielessä on myös muutamia temppuja, joita haluaisin opetella seuravaan settiin. Nyt pitäis vaan malttaa vielä hetki. Seuraaviin kisoihin on kuitenkin niin reilusti aikaa, että nyt olis hyvä hengähtää, vetää happea ja keskittyä elämästä nauttimiseen.

Eilinen oli jo hyvä alku: Kävin 30min spinnissä, joka lämmitti jalat mukavasti. Sit tein pumppitangon kanssa vähän ojentajaa, haukkaria, rintaa ja muutamia kyykkyhyppyjä. Venyttelytilassa tein etunojassa kaikkia erilaisia jalkojen heittoja ja kikkailuita (tasapaino ja keskivartalon tuki) sekä tietysti vatsarutistuksia. Loppuun hyvät venyt. Oikeelle puolelle pystyy hyvin tekemään ylispaguvenytykset, mut toi vasen puoli krinnaa niin maan p... aljon, ja Anja kyllä kielsi tekemästä sille pitkiä venyjä. Sekin tuntui kuitenkin pumppaavilla venytyksillä ikään kuin aukeevan, eikä ollut enää ihan niin kipee. Kun tietäis pitäiskö sen antaa nyt vaan olla vai venyttää vai mitä..

Oli kuitenkin tsi kiva tehdä ihan kunnon treeni, mut ei kuitenkaan veren maku suussa, vaan ihan tollasta kivaa. Ai vitsi, suunnittelin et olisin menny tänäänki yhelle ryhmäliikuntatunnille, mut se alkais NYT. En taida ehtii ;) Ja itse asiassa MUN TÄYTYY LUKEE!!

Tänään oli sen meidän henkilöhaastatteluprojektin kritiikki, ja tulihan taas kritiikkiä kunnolla.
Väittelyä oli myös Kiken urasta ja lajista, kun maikka kiven kovaan väitti että nainen on fitnesskilpailija ja mun mielestä VAIN kehonrannuksessa kilpaillut. Enhän mä tietenkään vanhemmalle voi vastaan väittää, varsinkin kun sanoi kuvanneensa Kikeä fitnesskisoissa. Hmm.. Googlekaan ei kyllä yhdistä Kikeä fitnessiin, vaikka kieltämättä nykykarkeloissa olis ehdottomasti ennemmin BF kuin CBB, saati bodauskamaa. Kato vaik täst! Enkä mä kyllä missään muista nähneeni tai kuulleeni, et Kike olis vetänyt minkäänlaista fitnessvaparia missään koskaan. Korjatkaa jos olen väärässä!

No mutta meidän haastattelu ja taitto oli mun omasta mielestä pirun komiat, vaik pieniä viilauksia olis voinut tehdä. Mun mielestä kuitenkin opettajan kommentti, että dieetistä kerrottiin maallikon mielestä liikaa, oli aiheeton, koska kohdelehti oli sportti tai fit tms. eli kohderyhmää nuoret liikkuvat ihmiset, joita dieetti ja ruokailutottumukset kiinnostaa aina. En mäkään jostain HS:n kotimaan sivun uutisesta sano, et siin on liikaa politiikkaa maallikolle. Nih!

Se Kujojen maikka tuli mulle tauolla sit vielä sanomaan, että tutustuttuaan Elomaanpariskunnan kautta tähän skeneen, pitää koko lajia sairaana koko sen nappikaupan ja bisneksen takia, joka saa ihmisten mielikuvat vääristymään. Häntä surettaa ne ihmiset, jotka vaipuu epätoivoon, koska niillä ei koskaan ole mahdollisuutta yltää samaan kuin nää extremistit. Ööh, eiks sama päde kaikkiin huippuihin? Vois epätoivo tulla siitäkin, ettei koskaan opi soittamaan niin ku Aleksi Laiho eikä koskaan tule olemaan niin nopee ku Usain Bolt, tai ajaa formulaa niin ku Kimi, tai edes niin ku JJ.

Oikeessa se oli siinä, et ihmisten kauneuskäsitykset muuttuu ja aletaan tavotella jotain sairasta täydellisyyttä. Hän oli huolissaan nuorten viiltelystä ja bulimiasta ja nuorten tyttöjen masennuksesta ja täydellisyyden tavottelusta.. tavoitellaan jotain pinnallista epäinhimillistä ulkomuotoa, jonka omaa 1% kansasta.

Puhuikohan se musta? onks se lukenu mun blogia? Onkohan se seurannu mua pidempäänki? ;) Aloin silti ajattelemaan sitä, kuinka sairas mä oikeesti oon! En kai mä oo sairas - mä oon vaan nyky-yhteiskunnan tuotos, joka ei oo koskaan tyytyväinen itseensä eikä ympäristöönsä. Aina vois tehdä paremmin ja tehokkaammin, olla parempi ja tehokkaampi. Heikkouksia ei saa olla, ne tekee susta sekundaa!

Nyt otan käteeni tuon Sanomia kaikille ja sukellan lehdistön historiaan. Tai ehkä käyn Tikon kans ensin ulkona.. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

terve sielu terveessä ruumiissa. Jos joisit viinaa ja mussuttaisit pullaa ja karkkia, ei kukaan pitäis sua omituisena. Kumpi mahtanee olla terveellisempää elämistä?

Johanna kirjoitti...

Salaisuus piilee kai määrässä.Tietyissä rajoissa pullan mussutus ja treenaaminen on tervettä, mut valitettavasti äärimmäisyyksiin mennessä molemmat lienee yhtä tuhoisia, vaikkakin nautittavia elämäntapoja ;)