tiistai 17. marraskuuta 2009

Sirkuspelleilyä

Tänään leikin sirkusakrobaattia Circus Helsingin akrobatiatreeneissä :D

Tulostin ei tietenkää toiminut kun piti tulostaa reittiohje, joten painoin reitin visusti mieleen - ja eksyin. Tietysti eksyin! Ainahan mä eksyn. Se ei edes itseä yllätä enää. Oli mulla sentään joku haisu mihin suuntaan pitää mennä ja minkä näköistä rakennusta etsin. Sit kun vihdoin löysin sen valtaisan tiilikompleksin, en meinannut löytää sitä oikeeta sisäänkäyntiä mistään. Kävelin pihaa ympäri ja kiersin pariin kertaan sen taulun kautta jossa oli se punainen "olet tässä" merkki, ja koitin suunnistaa.. Vihdoin löysin, enkä ollut ku pari minuuttia myöhässä! Hih, olis luullut että sillä harhailulla olisin myöhästyny enemmänkin.

Oli hurjan hauskaa tehdä kaikkia kuperkeikka-kärrynpyörä-päälläseisonta-tasapainoiluita, Air Trackilla arabipomppuja patjakasalle ja kaikkee sitä kivaa jota telinevoikassa tehtiin kun oltiin vielä pikkusia ja kevyitä.

Huomenna saattaa olla oudoksestaan pää kipee kun oltiin niin paljon pää alaspäin ja tehtiin hartiapomppuja ja muita joita ei ihan joka päivä tuu itsekseen tehtyä.

Harmillisen myöhään vaan on nuo treenit. Vasta kymmeneltä kotona ja vielä niin täynnä virtaa, ettei nukkumaan menoa kannata edes ajatella. Onneks C.S.I New York alkaa juuri ja sitä katsoessa on hyvä rauhoittua.

Eilen tuurasin sairastunutta ohjaajaa BP tunnilla Tuusulassa. Eniron reittipalvelu opasti poikkeamaan kaksi kertaa Tuuskilta pois, tekemään U-käännöksen ja palaamaan takaisin Tuuskille. Hah. Onneks ymmärsin kyseenalaistaa, ja omia suunnistustaitoja epäillen varmistin asian vielä Panun reittipalvelusta (isäpuolelta, jolla päässään vähintään kaikkien pohjoismaiden ja euroopan kartastot) joka vahvisti epäilyni. Pääsin kertalaakista perille! Tosin eksyin sitten siellä keskuksessa kun se pukkari oli niin monen mutkan takana ;) Eniromaista!

Nyt kupponen uniteetä ja pari ruisleipää nassuun. Huomenna onkin taas oma pumppitunti - onks tää nyt sitä kevyesti ottamista flunssan jälkeen? ;)

Ei kommentteja: