sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Flunssa väsytetty!

Tänään kävin jo Tiksun kanssa lenkillä! :D

35min lenkki sisälsi 10min lämmittelyn 15min juoksua ja loikkia ja 10min kävelyä loppuun. Koitin välttää hengästymistä, mut hiki tuli joka tapauksessa, se tuntu kivalta :)

Kotona vielä vähä vatsarutistuksia, kylkitaiutuksia ja vipareita ja sit vähän venyjä. Kyllä olo oli sata kertaa parempi kun vähän harrasti liikuntoa.

Sairastellessa mietin sellastakin asiaa, et jos yrittäisinkin olla suunnittelematta kovasti eteenpäin. Onnistuisinkohan? Jospa vasta koulusta tullessa päättäisinkin mitä minäkin päivänä teen? En aikatauluttaiskaan viikkoa etukäteen vaan menisin treenaamaan jos siltä tuntuu, ja pitäisin lepopäivän jos väsyttää. Haaveilen siitä, että aloittaisin jonkun harrastuksen - siis jonkun sellasen joka olis tiettynä päivänä tiettyyn aikaan ja olis kivaa. Yhtenä iltana viikossa olis se uus juttu, yhtenä pumppi ja sit olis vielä 5 päivää jäljellä kaikkeen muuhun. Katotaan ny...

Sillä välin ratkon taas elämän mysteereitä miinaharavaa pelaten. Se on kyllä maaginen peli. Kaikki ongelmat ratkee ikään kuin itsestään kun pelailee.

Tällä hetkellä parhaat tulokset on:
Helppo: 6 sek
Keskivaikea: 43 sek
Vaikea: 154 sek

Muistan et meni monta vuotta ennen kuin sain auki tuon vaikeimman, mut sen jälkeen on tulokset parantunu monta kertaa.

Ei kommentteja: