keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Tän koulupäivän antia oli taittoharjoittelu, kuten kuvasta näkyy. Nyt haluis käsitellä kaikkia kuvia mitä koneelta löytyy ja tehdä kaikista vähän jotain juttuu ja... en tiiä pitäiskö vaihtaa alaa TAAS! Toi kuvaaminen ja taittaminen alkaa tuntuu aina vaan mielenkiintoisemmalta, vaikka kyllä kirjottaminenkin niin mukavaa on.. vaikeeta kun tykkää kaikesta :/

Eilinen sirkustreenikin oli taas niin mukavaa, et siitä sai virtaa tähänkin päivään. En ois millään jaksanutviitsinyt lähtee ja meinasin jo jättää sen väliin. Meinasin jopa pihaan kävellessä vielä kääntyä takas ja lähtee kotiin nukkumaan, mut menin kumminkin sisälle asti.

Alkulämmittelyn aikana jo suupielet kohos korviin ja kärräriflikuja en ois enää jättäny väliin mistään hinnasta. Loppuvoima tehtiin pareittain jumppapalloa heitellen. Kuulostaa kevyeltä, varsinkin punttitreeniin tottuneelle, mut oli mukavan rankka juttu, eikä parihommana tehtynäkään ollut yhtään kiusallinen tai epämukava. Tänään ihan oudosti taas lihat kipeet. Siis aivan eri tavalla ku punttitreenin jälkeen.

Tänään kuvasin pumpin videolle ja nyt se tarttis taistella jollain konstilla koneelle ja lähettää Les Millsille. tai ei kai Lesille itselleen, mut jollekin edustajalle ruotsinmaalle. Siihen joudun kyllä pyytämään apua herralta - en siis Herralta, vaan herralta joka kanssani täällä asustaa ja on kunnostautunut noiden teknisten asioiden saralla.

Käytiin Tikon kans vielä sateisella lenkillä pumpin jälkeen ja nyt on kroppa aika väsynyt. Ja silmät on väsyneet. Muuten on ihan pirtee olo ;)

---

Ei kommentteja: