lauantai 21. marraskuuta 2009

KIA KAHA!!

BodyPump 72 is in da house!!

Neljäs pumppi tällä viikolla otti aika koville, mut oli tosi kiva treenata ihan ite ja keskittyy vaan siihen omaan tekemiseen. Erika veti hyvän jatkokoulutuksen vaikka mikin kanssa olikin ongelmia ja salistakin meidät ajettiin pois alkavan tunnin tieltä niin, et osa teoriasta käytiin käytävässä.

Onneks torstaina pidin treenivapaan, vaikka mieli tekikin mennä lenkille tai jumpalle, koska perjantaina sain taas hälyn Tuusulaan tuuraamaan pumppia. Hyvä et välissä oli sentään yks päivä ja kroppa sai lepoa.

Reidet tuntuikin välillä ja vähän irtonaisemmilta. Nyt ollaan hyvää vauhtia taas samassa jumitilanteessa kuin ennen kisoja ;)

Uus pumppi sisältää paljon puolikkaita ja tehokkaita osatoistoja, joten tämän ohjelman myötä jumit ei ainakaan helpota. Ihanan tehokas ohjelma. Todella tehokkaat vatsat ja hartiat! Askelkyykyissä tulee välissä myös tavallisia kyykkyjä, mikä on hyvä juttu. Olis niin kiva tehdä askelkyykyt kunnon painoilla, mut ei - 3,5kg per pääty oli jo ihan max. En tajuu mikä siinä liikkeessä on, et se ei mulla mene perille sinne mihin pitäis, vaan ainoastaan takajalan lonkankoukistaja on aina ihan tulessa. Lievästi eteen nojaamalla saan tuntuman etujalan pakaraan ja reiteen, mut sit ohjaaja jo muistuttaa pitämään selän pystyssä.

Mulla on lievästi notko selkä, ja rasva% pihtimittausta FAF - koulutuksessa opetellessa todettiin, että suoliluun harjanne on mulla aika edessä, joten ehkä sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että toi liike ei vaan onnaa :/

Sitä askelkyykkyä katsoi jo BP peruskoulutuksessa Tiina, jossain jatkokoulutuksessa Piia ja FAF-koulutuksessa kouluttaja. Myös oma valmentaja ja monet monet kollegat on tarkastanu, että teen sen oikein, mut ei vaan tunnu oikeelta. Salilla teen askelkyykyt mieluiten takajalka penkillä, koska silloin se lonkankoukistaja ei jännity ja saan tuntuman hyvin etujalkaan.

Normaalissa treenissä se onkin ihan ok, mut ohjatessa sapettaa, että joko teen ilman painoja ja kärvistelen "oikeella tekniikalla" tai otan painot ja sanon asiakkaille "älkää tehkö niin ku minä teen vaan niin ku minä sanon."

BodyPump 72 sisältää joka tapauksessa läjän uusia hyviä biisejä ja loistavia koreografioita. Ainoa hankaluus on taas niiden opettelu. Mitä hienompi ja erikoisempi koreografia, sitä hankalampi sitä on opetella. Puuh. Nyt sain sentään musat soimaan taustalle pienen vääntämisen jälkeen. HAH, ja nyt vasta tuli mieleen, että mun selän takana on CD-soitin johon olisin vaan voinu laittaa levyn soimaan ilman tätä monen tunnin häsläämistä koneella! Se on tätä kun tekee seitsemää asiaa samaan aikaan: kokkaa, ripustaa pyykkiä, bloggaa, lukee nettilehteä, lataa iPodia, säätää kaikkia mahdollisia playereita ja katsoo netistä videoita. Siis oikeesti samaan aikaan!

Oon maailman huonoin odottamaan ja siks aloitan aina uuden jutun kun joku vähänkään lataa tai kestää. Sit välillä on jo liian monta asiaa kesken kerralla eikä aivokapasiteetti enää riitä pyörittämään sitä kaikkea infoa ;)

Netistä voi by the way seurata livenä jenkkilän ms. fitness -kisoja osoitteessa http://fitnessamerica.distancelearningcenter.com/videos

Kisa käydään kokonaisuudessan tänä viikonloppuna ja mukana siellä on Mari Kasvi ja Else Lautala.

Aamupuuroa syödesä katselin illan viimeisiä hetkiä (aikaero!) ja satuin näkemään Elsen lavalla. On se huikea nainen. Sen piti jättää kisat väliin kantapään oikuttelun vuoksi, mut siellä se sit vaan viimehetkellä kuitenkin oli :) Huono puoli on se, että mun tekemä haastattelu sisältää nyt väärää tietoa ja täytyy korjata ennen julkaisua.

---

Ei kommentteja: