torstai 17. joulukuuta 2009

Chillailua

10h yöunien jälkeen oli ihan kiva herätä! Aamupuuron jälkeen ensin koiran kanssa ulos ja sitten koululle syömään ;)

Päivän ainoa ohjelma oli tunnin pläjäys draamalaisten, käsikirjoittajien ja elokuva-ja tv-ilmaisun opiskelijoiden yhteistyönä toteuttamaa sketsiohjelmaa. Ihan kiva koulupäivä, vaikka sketsit saikin aikaan melkoista myötähäpeää, ja jotta en olisi ollut epäkohtelias, nauroin aina kun tuli vähän vähemmän huono setti. Huoh.

Tekijät itse nauroivat makoisasti, joten voi päätellä, että sketsejä tehdessä oli ollut hauskaa, ja ajatus epäonnistuneen yrityksen takana on ehkä ollut hauska. Oli siellä pari ihan hyvääkin läppää, mutta nekin taisi olla plagiointeja jostain Kummeleista. Toivottavasti opiskelu kannattaa ja kevään myötä kehitystä tapahtuu!

Mut siellä sai glögiä ja pipareita! :D

Salilla tein pitkästä aikaa kunnon selkä-takareisitreenin, ja voi pojat se oli mukavaa! Nyt ilmeisesti on kroppa ja pää saanut palautua kunnolla kun treeni tuntui niin hyvältä sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Ylätaljaa, mavea, t-soutua ja polven koukistusta kympin sarjoissa. Salin vaihduttua noi laitteet oli kaikki uusia (vanhoja, mutta mulle uusia), joten painojen kanssa oli hakemista. Ihan hyvä silti, että tuli tehtyä kuitenkin väkisinkin "ei niin täysillä" kun tosiaan edellisestä punttitreenistä on yli kuukauden päivät. Pumpissa ja akrobatiassa on tietysti tullu treenattua myös selkälihakset, mutta onhan se eri asia vääntää kunnon rehellistä rautaa.

Tänään on ollut niin kaunis sää!! Ihan täydellinen talvipäivä :D
Pakkasta reilu kymppi, lunta sataa isoina hiutaleina, maa on valkoinen, ilma on kirkas - tätä lisää!

Toppahousut, lämmin takki ja iso kaulahuivi, pipo syvällä päässä ja parit tumput kädessä - olo on kuin michelinmiehellä, mut eipä tule kylmä. Tiksun kanssa käveltiin tunti ja nautiskeltiin kiireettömästä illasta.

Elämä tuntui tänään mukavalta <3

Ei kommentteja: