perjantai 18. joulukuuta 2009

JOULULOMA!!

Kävin koululla syömässä puuron ja kuulemassa, etten menettänyt mitään vaikka myöhästyin joulujuhlasta. Eli todellakin reilu tunti bussissa ihan vaan puurolautasellisen takia - ja tietysti joulutortun!

Aurinko paistoi ja pakkasta oli melkein 20 astetta, joten oli mitä parhain päivä sulattaa pakastin :D

Auringosta saa mukavasti virtaa ja pakastimen voi tyhjentää parvekkeelle. Enpä arvannut et puuhassa menis neljä tuntia, mut nyt on puhasta. Imuroin myös jääkaapin ja hellan taustat ja olin muutenkin tosi tosi tehokas. Pesin jopa lattiat! Nyt kelpaa lähtee Poriin jouluksi kun tietää, että joulun jälkeen saa palata puhtaaseen kotiin :)

Pakkaaminen jäi huomiselle, mut onneks ei oo kiire mihinkään. Olis kiva jos ehtis perille ennen pimeää, joten matkaan pitäis lähteä viimeistään puolen päivän aikaan. Huh huh.

Mukaan ainakin treenivaatteet, ulkoiluvaatteet, juhlavaatteet ja kaikkea siltä väliltä. Tiksulle ruokaa, kalaöljy, hera, korvatipat, tassurasva, kuonokoppa, pallo ja pari luuta. Mitähän muuta.. ainakin paljon JOULUMIELTÄ ja LOMAFIILISTÄ :D

--

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Minunkin piti lähteä kotikonnuille viikonloppuna, mutta toisin kävi ... Työt kutsuivat eikä ollut muuta mahdollisuutta kuin vastata kutsuun. Tuleepahan ainakin hyvä palkka tammikuussa. Tiistaina sitten viimeinkin kotikotiin joulun viettoon!

Hauskaa joulua sinulle! :-)

Johanna kirjoitti...

Se on kyllä kurjaa kun työt haittaa vapaa-aikaa ;)

Onneks pääset kuitenkin jo tiistaina joulun viettoon niin jää muutama päivä lomailuun.

Työn iloa ja mukavaa joulun aikaa! :)