tiistai 15. joulukuuta 2009

Uutta tukkaa pukkaa

Noora teki taikojaan taas ja tuloksena oli punainen jouhikasa kampaamon lattialla ja tämä:


Väri on taas aika tumma, kuten se tapaa joulun aikaan olla. Siitä se sitten lähtee taas kesää kohti vaalenemaan, ollakseen taas syksyllä kirkkaan punainen ;)

Ei, tällä kertaa se saa pysyä tummana, tai ainakin melko tummana.

Tänään oli paukkupakkanen, mut oli oikeestaan ihan kiva pistää paksu takki, pipo syvälle päähän ja jättimäinen kaulahuivi. Ei tullut kylmä!

Journalismin ja median historiallinen kehitys 2 -tentin tulokset tuli, ja pääsin onneks ykkösellä läpi. En oo ikinä ennen ollut näin tyytyväinen noin huonoon arvosanaan - tarkemmin ajatellen en oo tainnut saada noin huonoa arvosanaa koskaan, mutta pääasia että läpi meni! Seuraava tentti onkin enkun kielisestä kirjasta Theorizing Communication, eli yhtään helpommalla ei pääse vieläkään. Jospa nyt saatais lukupiiri toimimaan ja tuskaa jaettua.

Lohtua tähän valtavaan väsymykseen tuo se, että kiitos rakkaan blogini, tiedän fiiliksen olleen täysin sama vuosi sitten. Treeni ei kulkenut ja aina vaan väsytti. Tiedän siis , että elämä jatkuu väsymyksestä huolimatta, ja vielä koittaa myös energisempi aika. Nyt sentään ilma kirkastui viime vuotta aiemmin, ja tänä jouluna on piiiitkä joululoma, joten akkujen lataus onnistuu viime vuotta paremmin. Ehkä tänä keväänä en tarvitse pitkää saikkua selvitäkseni hengissä ;)

Nyt koitan myös antaa itselleni aikaa enemmän. En vaadi itseltäni ihan niin paljon kuin menneinä vuosina. Yksi helpotus on jo lyhyet koulupäivät, mutta löysään myös kotona - koko ajan ei ole pakko tehdä jotain hyödyllistä tai tuottavaa. Joka päivä ei ole pakko siivota, eikä jatkuvasti tarvitse touhuta jotain. Voin välillä ihan vaan olla.

Koska lähiaikoina ei ole kisojakaan tiedossa, koitan antaa kropalle aikaa palautua enkä nipota treeneistä. Kun väsyttää, en treenaa. Tiedän, että energiataso nousee taas vuoden vaihteen jälkeen kun mennään kohti kevättä. Nyt on hyvää aikaa olla, ja valmistautua siihen, että kohta painetaan taas täysillä.

Piristävää on sekin, että tämän vuoden kouluharkat on tehty (tänään treenattiin gallupin tekemistä pakkasessa!) ja loppuviikko on mukavaa ja rentoa chillailua koululla. Perjantaina alkaa L-O-M-A :D

Nyt vielä iltapalaa poskeen ja nukkumaan. Öitä!

--

Ei kommentteja: