maanantai 14. joulukuuta 2009

Olikin jo ikävä sinua Aurinko!

Ihana vapaapäivä alkoi aurinkoisessa pakkasessa <3 Lumi narskui askelten alla ja ilma tuoksui pakkaselta. En malttanu ees laittaa kuulokkeita korviin kun kuuntelin vaan sitä pakkaslumen ääntä.

Meille tuli eilen joulu. Haettiin koristeet varastosta ja ripusteltiin valoja parvekkeelle. Kynttelikkö ikkunalla ja pari tonttua istuskelemassa hyllyn reunalla toi kaivatun joulufiiliksen! Vielä joskus meillä on niin iso asunto, että sinne mahtuu kuusi.

Vapaapäivään kuuluu tietysti fitnessvideoiden katselu netistä. Tämän päivän saldo oli hyvä: Vuodelta 2007 löytyi Elsen ohjelma, joka kannattaa katsoa ensin, jotta saa maksimaalisen nautinnon seuraavasta blondista. Tummalla naisella oli irtonainen lantio ja hyvät movesit, mut kireys ei ollut ihan kohdallaan.

Tässä on kai sama ilmiö, jonka voi bongata naistenlehtien laihdutusjutuista: 165cm 75kg esittelee onnellisena hoikistunutta vartaloaan tuubimekossa laihdutettuaan 20kg. Samaan aikaan lehden lukija 165cm tuskailee kun vaatteet kiristävät joulukilojen jälkeen, eikä 60kg kroppaa voi verhota kuin muodottomiin säkkeihin.

Kauneus on todellakin katsojan silmässä. Esimerkkitapauksessa 75-kiloinen onnellinen nainen on varmasti katsojan silmään paremman näköinen kuin normaalipainoinen, itseensä tyytymätön versio.

Fitnesslavoillakin nähdään toisinaan "ei niin kireässä kunnossa olevia" kandidaatteja, jotka kuitenkin itsevarmuutta huokuen seisovat lavalla rivissä. Yleisössä veikkaillaan rikkinäistä peiliä tai vikaa silmissä, mutta todellisuudessa kilpailija saattaa olla itseensä täysin tyytyväinen. Hän on elämänsä kunnossa osallistunut fitnesskisoihin, eikä kukaan voi väittää muuta. Hän on monta kokemusta rikkaampi kuin ne typyt katsomossa tai kotisohvalla, jotka vain haaveilevat kilpailemisesta.

On toki totta, että itse en haluaisi, että kisavideoitani katsottaisiin ympäri maailmaa hupipätkinä.. Antakaa anteeksi anonyymit ulkomaalaiset fitnesskisaajat!

Videokamera on hyvä keksintö! Joskus sitä kuvittelee tekevänsä maailman korkeimman ja sulavimman hypyn, mutta video paljastaa karun totuuden. Joskus sama toimii myös toisinpäin: liike, joka ei tunnu menevän oikein, näyttääkin videolla ihan hyvältä.

Mulla on kauheat poltteet suunnitella jo uutta vaparia. Pitäis varmaan ensin kuitenkin päättää mihin kisoihin sitä lähtee tekemään. Musiikkia tietysti kuuntelen jo "sillä korvalla" ja mietin mahdollista teemaa tai tyyliä. Temppuja on takataskussa pieni pino, joista vois alkaa jäsentää pohjaa.. ja pukua vois vähän miettiä.. ainaki biksuja.

Kulta teki kouluprojektia eilen ja halus tietysti mut malliksi - ehkä eniten siksi, että sunnuntai-iltana ei ollut muuta vaihtoehtoa kun maanantaiaamuksi oli saatava valmista ;)


Kuva on osa kuuden kuvan sarjaa, joiden ansiosta koko luokka on nyt nähnyt mut alasti ;) Mahtava ensivaikutelma!

---

Ei kommentteja: