sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Lunta :)

Ihanaa kun tuli vähän lunta eikä oo niin kamalan synkkää!

Eilen olis ollut pikkujoulua jos jonkinlaista, mutta tää tyttö jäi kotiin. Olin ihan liian väsynyt lähteäkseni mihinkään. Itketti vaan ja masensi.

Luokkakaverit meni johonkin kuppilaan pelaamaan lautapelejä ja oisin halunnut mennä mukaan ja jatkaa siitä sit työkavereiden kanssa yöhön, mut kun ajatus lähtemisestä ahdisti tosi paljon.

Koitin keksiä itselleni tekosyitä miks EI kannattais lähtee. Miksei voi vaan olla menemättä jos väsyttää? Tunsin itseni tosi säälittäväksi ja tylsäksi, kun mielummin jään kotiin.. Sit itketti lisää.

Tunnin juoksulenkki pimeessä pakkasillassa sekä rauhoitti että piristi. Suihkun jälkeen koitin nostaa fiilistä sidukalla, mut sit Liviltä alkoi Kumman Kaa -putki ja jäin soffalle naksupussin kanssa ;)

Dieetillä oli hyvä syy olla juomatta ja juhlimatta, ja oikeesti tykkäsin kamalasti. Se bilejuna on jotenkin mun kohdalta jo mennyt, ja nautin ihan kauheesti viikonlopuista kotona, treenistä ja hyvästä olosta.

Saman raha- ja kalorimäärän, minkä baarissa kaataa kurkusta alas, voi nautiskella herkkujen muodossa kotona, jolloin seuraava päivä on paaaaljon mukavampi. Suomalaisessa yhteiskunnassa sitä vaan joutuu aina selittelemään, miks ei ota. Sit pidetään porukan petturina tai ilon pilaajana tms.

Kavereiden kanssa juhliminen on välillä mukavaa, mut inhoon sitä väkipaljoutta joka baareissa on pikkujouluaikaan. Mieluummin meen juhlimaan sit tammikuussa kun suurin osa kansasta on tipattomalla ja tanssilattialla on tilaa ;)

Kaipaan sitä, et jonkun kaverin luona olis etkot ja vois taas tyttöjen kesken juoruta ja meikata ja tupeerata tukkaa. Se on sitä parasta fiiliksen nostamista. Mut ryyppääminen kännin vuoksi on niin last season!

Ens viikonloppuna on kaverin valmistujaiset. Silloin on hyvä syy juhlia, hyvää seuraa, loma alkaa = kaikki edellytykset onnistuneelle illalle. Sitä odotellessa :)

--

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Niin samaa mieltä sun kanssa!!:)