maanantai 7. joulukuuta 2009

Tuplasti eksyksissä!

Aamulla väääsyyyttti, enkä olis millään jaksanut nousta. Tyyny oli hyvin ja uni maistui makialta. Aamun hitaus kostautui sillä, että myöhästyin bussista. Myöhästyin niin, ettei ollut edes kiire, kun tiesin etten ehtisi.

Seuraavassa bussissa istuin niin horroksessa (mietin juttuharkan otsikointia, uutta kisaohjelmaa, yhtä juttuideaa jne.) että katselin tyynesti ikkunasta kun pysäkkini vilahti ohi. Jäin seuraavalla, mikä oli virhe. Olis pitänyt mennä sitä seuraavalle asti, mutta ei. Jäin siis pysäkillä, josta lähti mooonta tietä eri suuntiin, eikä mikään mennyt sinne minne mun olis pitänyt mennä.

Vihdoin saavuin koululle - ihan eri suunnasta kuin kuvittelin/olis pitänyt. Tell me about suuntavaisto!

Koulupäivän päättymisen ja iltatentin välissä oli pari tuntia aikaa, ja ajattelin käydä palauttamassa kirjat kirjastoon. Luokkakaveri Iida neuvoi avuliaasti yksinkertaisimman reitin lähimpään kirjastoon, johon lähdin haahuilemaan.

Hmm.. näin tuttuja nimiä ratikkapysäkeissä ja kylteissä. Joo'o, noista Iida puhui, mutta mitä? Tuskailin jo sitä, etten ollut tallentanut puhelimeen journalistitovereiden puhelinnumeroita, olis ollut kiva kilauttaa Iidalle. Sitten takaa kuului "Johanna, löysiks sä sen kirjaston!" Varmaan itse Luoja oli taivaasta tipauttanut Iida-enkelin mun avuksi :D

Ikäväkseni huomasin lukeneeni tenttiin aivan vääriä asioita. Miten kukaan voi pitää lehdistön historian tärkeimpinä asioina sitä, mitä tapahtui puolueiden ja lehdistön välillä 1920 -30 -luvulla? Musta tärkeämpää olisi suomalaisen lehdistön synty ja kehitys, mutta ehkä se on niin ilmeinen asia, että kaikki opiskelee sen muutenkin. Ja urheilu televisiossa 1950-luvulta tähän päivään, hah, sitähän opiskelee urheilujournalistit! Eikö esim. uutiset olisi ollut merkittävämpi asia? ai ei vai? Herra Salokangas taitaa pettyä pahasti avatessaan nämä(kin) tenttikuoret. Jos edellisen ryhmän vastaukset olivat turhaa hölynpölyä, nämä on varmasti silkkaa shittaa!

Huomenna on tämänkertaisen kujo-lejo -yhteisharkan työstöpäivä, eli menemme kuvaajan kanssa kuvaamaan juttuun kuvat. Tiedossa siis mukava ja stressitön päivä - mulle! ;)

Ihanaa kun tentti on ohi eikä kirjat enää katso mua syyttävästi pöydän kulmalta.

Ai niin, SATSin Hanna soitti että haluavat mut töihin! Jei! Ryhmäliikuntakoulutusta, keskuksiin tutustumista ja uusia tuulia tiedossa keväällä :D

---

Ei kommentteja: