sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Ihanaa sunnuntaita!

Perjantain rinta-olkatreeni tuntui eilisessä BodyCombatissa kiristyksenä ja poltteena, jonka kruunasi sivutaivutusten aikaansaama krinnaus kyljissä. Tervetuloa takaisin lihaskipu, sinua olikin jo ikävä!

Combatin edetessä lihaksisto lämpesi ja polte koveni. Venyttely tunnin jälkeen tuntui iiiihanalta. Onneks tiedän, että kevään edetessä unen tarve vähenee ja valoisan ajan pidentyessä ehtii tehdä päivän aikana paljon enemmän kuin pimeinä talvikuukausina. Kohta voi taas panostaa raudan nosteluun ohjaustuntien ohella! Mielessä siintelee jo kevät 2011 ja kultsan lava :)

Eilen siirtyi kavereiden koti Turusta Vantaalle, ja illan huhkimisen seurauksena uusi koti oli ihan asuttavassa kunnossa, enää viimeistä silausta vailla. Seurapelin ja punaviinin vauhdittama ilta loppui muuttoporukan väsähtämiseen puolen yön aikaan ja meidän perhe suuntasi bussilla kotiin.

Tiko matkusti bussissa yllättävän hienosti, kun sai olla sylissä ja katsella maisemia ikkunasta. Bussin lämpö rauhoitti 40min. pakkasessa odottelun jälkeen, joten uni maistui kun vihdoin päästiin oman peiton alle 02.00. Eniron mukaan matka omalla autolla kestäisi 16 minuuttia, julkisen poikittaisliikenteen sujuvuudella aikaa tuhraantui 2 tuntia. Olispa ollut edes eväät mukana!

Meidän luokan blogiin alkaa kertyä tavaraa. Tarkoitus olisi lisätä tekstejä tai tekstien osia, joista kirjoittaja kaipaa palautetta, joten jos lukuintoa riittää, siellä voi käydä lukemassa ja kommentoimassa Suomen tulevien huippujournalistien harjoitustöitä ;)

Rentouttavaa sunnuntaita <3

Ei kommentteja: