lauantai 13. helmikuuta 2010

kipuinen vai ei, kas siinä pulma!

Eilen oli jo ihan hyvä olo, joten aattelin olla rasittamatta tuurausrinkiä. Lupasin viikko sitten vetää tän lauantain BodyPumpin, koska olin ainoa vaihtoehto. Jos tämä ainoa vaihtoehto oliskin kipeä, tunti jouduttaisiin perumaan.

Tosiaan, eilen oli jo ihan mukava olo ja aattelin, että kyllä sen pumpin pystyn vetämään ihan sillee kevyesti. Unohdin, et olin ottanut särkylääkkeen. Olo ei ollutkaan enää lainkaan niin mukava kun pillerin vaikutus lakkas. Olin kuitenkin jo jättänyt ilmoittamatta ryhmäliikuntavastaavalle sijaistarpeesta, joten en nähnyt muuta vaihtoehtoa ku kärsiä. Heh. Onneks aamulla oli ihan oikeesti jo parempi olo. Illalla tunsin itseni aika tyhmäksi - miten voi unohtaa että hyvä olo johtuu lääkkeestä!?

Sain houkuteltua Sakenkin tunnille, joten bussimatkatkin meni mukavasti ja sain ohjauksesta palautetta, jota muuten saa aika harvoin. Ennakointiin pitäis tsempata siis combatin lisäksi myös pumpissa. Toi BP on jo niin tuttu laji, että ennakointi meinaa ehkä sen vuoksi jäädä. En tiedä, täytyy seurata.

Hesarin tyypin piti eilen ilmoittaa miten harkkapaikan kanssa kävi, mut ei ilmoittanut. Ei ilmoittanut myöskään sille toiselle, joka kanssa "kilpailen" samasta paikasta. Ihme touhua tollanen että luvataan ilmoittaa ja sitten ei kuitenkaan.. pyh!

Nyt on päivän treenit ja työt tehty. Ajatuksena olis ostaa pussillinen nameja ja mennä leffaan :) Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: