maanantai 1. helmikuuta 2010

Melkosta lumituiskua!

Onneks ei tarvi lähtee ulos enää tänään, eikä ees aamulla.

Menin suoraa koulusta Ruoholahteen treffaamaan kaveria, jonka näin viimeksi ohimennen 6 vuotta sitten. Oltiin joukkuekavereita 10 vuotta sitte. Hassua miten aika kuluu nopeesti, eikä ihmiset silti juuri muutu ;)

Oli ihanaa nähdä joku, joka tietää mistä kaikki johtuu - eli seurakaverina tiesi miten väärin ollaan aikanaan treenattu ja sillä saatu paikkamme rikki. Nyt molemmilla on enemmän tietoa ja enemmän taitoa, enemmän järkeä ja itsesuojeluvaistoakin ehkä. Ei oo normaalia jos kauheesti sattuu!

Ja voi pojat me naurettiin niitä kaikkia veren maku suussa tehtyjä loikkatreenejä, kortisonia ja sähköä vaatineita väärästä tekniikasta aiheutuneita lihaskipuja, rohkeutta mennä kisaamaan liian vaikealla ohjelmalla jota kukaan ei kunnolla osannu, ja niitä kommentteja joita tuomareilta aikanaan saatiin. Oi niitä aikoja. Onneks kaikki on ikuistettu myös videolle ;)

Elämä on kuljettanu meitä sen jälkeen ihan eri suuntiin, mutta nyt taas törmättiin kun kumpikin on ajautunu liikunta-alalle. Tai voisko sanoa ettei kumpikaan ole päässyt irti liikunta-alasta.

Kävin Ruohiksen SATSin Shape tunnilla. Ihan perus jumppatunti, jossa tehtiin lihaskuntoa käsipainoilla ja kropan omalla painolla. Tosi nastaa tehdä vaihteeks niin.

Bussimatkat menee edelleen BC-biisejä kuunnellen, ja huomenna ajattelin mennä varjoksi tunnille, jos ohjaajalle sopii. Torstai jo vähän jännittelee..

Huomenna pitäis kirjoittaa harkkana kolumni johonkin aikakauslehteen. Olisko aiheideoita? Ihmisten dieettikäsitykset? Lumisen talven hyvät ja huonot puolet? Rauhoittumisen vaikeus kiireen keskellä? Salitreenin kompastuskivet? Opintotuen pienuus? Elintason muutoksen vaikutukset? Sosiaalietuuksien eriarvoisuus? Verotuksen epäoikeudenmukaisuus? Työttömyyden monet kasvot? Äh. Olishan näitä aiheita, mut nyt ei mikään nappaa. Ehkä yön aikana tulee joku kuningasidea.

Sakke yrittää syöttää Tikolle salaattia. Koira parka innokkaana nappaa salaatinpalan ja sylkäisee sen lattialle. Uudestaan ja uudestaan. Ovat jatkaneet sitä jo hyvän tovin. Hmm..

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Mietittiin tänään mun pohjosen ystävän kanssa puhelimessa että kuka/mikä oikeestaan nykyään on normaali tai normaalia, saisko siitä vaiks kiinni jos noista ei alkanut sykkimään.
Just an idea.. :)