lauantai 27. helmikuuta 2010

Vapaapäivä

Ihana vapaapäivä. Ei mitään pakollista ohjelmaa.

Aamulla tosin tein yhden puhelinhaastattelun, purin haastattelun koneelle ja alustavasti työstin tekstiä. Siinä se päivä pääosin menikin. Mut silti, se oli vapaaehtoista tekemistä, koska deadline on vasta tiistaina :)

Tein myös sen, mistä olen haaveillut jo pidemmän aikaa: lähetin irtisanoutumsilmoituksen pomolle ja palkkikseen. Olo oli vapautunut ;)

Alakertaan, hissin oven viereen oli joku naapureista kiinnittänyt tussilla kirjoitetun lapun: Kun sotkette käytäviä koirienne kanssa niin siivotkaa myös!

Mä en ole huomannut mitään sotkuja, joten sen täytyy olla yläkerroksissa, tai sitten joku on suurennuslasin kanssa etsinyt tassunjälkiä käytävän lattialta. Mitähän sotkua on mahtanut olla kun ei ole edes kurakeli? Ihanaa ymmärrystä kerrostaloasujilta!

Pesin pari koneellista pyykkiä, joista toinen jäi taas vaihteeksi pesutuvan kuivausrumpuun yöksi. Voisko joku kertoa mihin aikaan se pesutuvan ovi menee takalukkoon? Omituista, että vaikka hiljaisuus alkaa vasta 22.00, pesutupa menee säppiin ennen yhdeksää. Mihinköhän aikaan ensimmäinen naapuri on menossa aamulla, ja pitäiskö mun laittaa kello herättämään ettei postiluukusta sullota seuraavaksi läjää treenivaatteita?

--

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Onnittelut ratkaisusta!
Olis ollut niin hienoa saada sut takaisin konttuurille heilumaan mutta oon tosi iloinen sun puolesta että ratkaisu on lyöty lukkoon, helpotus anyway.
Sit vaan vapaaherran elämää ihan omaan tahtiin.. <3