maanantai 1. maaliskuuta 2010

Halpaa hedelmää?

Kahvi maistui jo kielellä kun vietin etäpäivää koneen näyttöä tuijotellen. Kauhukseni huomasin, ettei Costa Ricaa ollut enää kuin puolikkaaseen kuppiin joten kauppaanhan sitä oli lähdettävä vaikka kuinka deadline painoi päälle.

Kaupassa haaveilin saavani ruisleivän päälle tomaattia ja kurkkua.. ja appelsiinitkin olis ihan taivaallisen mehukkaita, paitsi ne yksilöt jotka meidän pöydällä pyörii parin nahistuneen omenan vieressä.

Kun tilin saldo on 6,23€, on jostain mielihaluista karsittava. Tänään koriin tipahti vähälaktoosinen rainbow-maito (onneks reiskalta on tullut halvempi versio ku valio tahi ingman), tavallinen Arlan maito (suomalaista ostetaan taas kun on varaa), leivälle levite, purkki Ehrmannia ja se tärkein, eli paketti Kulta Katriinaa. Yhteensä 5,99€. Jei, jäi siis vielä 24 senttiä tuhlattavaksi. Onneks oli reppu mukana - olis mennyt tiukaksi jos olis muovikassi pitänyt ostaa.

Opiskelijaelämä on muuten mukavaa, mutta penninvenytys ja ravintoaineettoman ruuan syöminen kyllä harmittaa. Varsinkin kun dieetillä huomasi, kuinka paljon kroppa tykkää oikeanlaisesta ravinnosta.

Koululla onneks saa ilmaisen ruuan niinä päivinä kun koulua on. Tai saisi etäpäivinäkin, mutta reissuun menis vähintään 3h. Ja kouluruuasta, vaikka hyvää onkin, puuttuu proteiini. Kastikkeista ja kiusauksista saa etsimällä etsiä kanan, kalan tai lihan paloja, joita ei kaikkia kehtaisi ruuasta alkaa rönkkiä omalle lautaselleen.

Tämän vuoden aikana ei lihaskasvua juuri taida tapahtua, varsinkaan kun reenin pääpainokin tuntuu olevan aerobisessa. Tänään taas vedin BodyCombatia, ja harmitti etten muistanut taaskaan ottaa sykemittaria mukaan. Olis kiva tietää millä sykkeillä mennään ja paljonko kaloreita kuluu. Toivottavasti torstaina muistan.

Ei kommentteja: