sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Viikonlopun antia..

Miehen kun päästää yksin kauppaan, sieltä tulee varmasti kaikkea käyttökelpoista, vai mitä?


 Tuliaisena myös armeijan meikkipussi avovaimolle, ja armeijan pyykkisäkki reissuja varten. Niinpä. Kaikkiin näihin mäkin olisin opiskelijabudjetin viimeiset rahat laittanu! ;)

Heh, kunnon köyhäilyä kun täytyy roskiksia dyykata, mutta pakko oli kun näin jonkun heittäneen hyviä kirjoja pois. Pari kasvatustieteen opusta ja tämä aarre:


Nyt kun olen usein valittanut heikkoa rahatilannetta (ihan ku koskis vaan meitä! Tiedän, ettei muillakaan rahaa liikaa ole, mutta..) ja naureskellut Saken ostoksia, on aika myöntää, että kävin myös kampaajalla. Ei ole sekään halpaa huvia, mutta kolmen kuukauden välein on aika hyvä leikkauttaa ja värjäyttää harmaat hapset. Kaupan väreillä saa juurikasvun näyttämään siedettävält, mutta ei ne ihmeisiin pysty.


Tällä kertaa niska jätettiin pidemmäksi, jotta saan pienen pienet ponnarit jumppatunneille. Väri on sama kuin viimeksi, koska vaaleampaa ei kuulemma saa. Mä tiesin että kevät auringon paistellessa kaipaan taas vaaleeta.. Taustalla näkyy myös osa Saken studiota..


Ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä Tiko ja Tikon luu. Mummin ostama luu on ollut tosi hyvä!
Kaveri oli meillä viettämässä lauantaipäivää ja päättettiin kokeilla löytyykö kaapista yhtään hyvää viiniä.. Ei löytyny! On se kumma miten kuoharikin menee vanhaksi jo kuudessa vuodessa! ;)


Useamman kokeilun jälkeen pääsyttiin avaamaan kolapullo. Se oli hyvvää! :)

Nyt alkaa paniikki iskeä, kun LesMillsiltä ei ole vieläkään tullut postia. JOS BP ja BC levyt tulee alkuviikosta, mulla on viikko aikaa opetella uudet ohjelmat ennen lanseerausta, jonka senkin joudun vetää yksin! Pirskatti sentään. Toivoin, että olis ollut paaljon aikaa kun oon niin hidas.. Jos ne taas tulee vasta loppuviikosta, en tiedä mitä teen. Ens viikonloppuna on taas SATSin koulutus, jossa täytyy opetella muutama biisi siitä ohjelmasta. Kääk!

Ei kommentteja: