lauantai 27. maaliskuuta 2010

kyllä työnteko voi olla mukavaa

Ajattelin tehdä Trombitiin juttusarjan aikuisten haaveharrastuksista, jotka voi aloittaa myös myöhemmällä iällä. Ensimmäinen juttu tuli ulos eilen, ja se käsittelee mitäs muuta kuin fitnesstä ;) Jutun voit lukea tästä.

Eilen tulin juttukeikalta kotiin 22.30 rättipoikkiväsyneenä, mutta silti oli hyvä fiilis. Aamulla herätessä sormet jo hapuili näppikselle seuraavan jutun työstöön, vaikka olin päättänyt jatkaa sitä vasta maanantaina.

Aika on mennyt hyvin juttuaiheita ideoidessa, haastattelupyyntöjä lähetellessä ja aikatauluista sopiessa. Ens viikolle onkin tulossa samaa aihetta, siis harrastuksia, käsittelevä juttu ulos joka päivä. Trombitia on jäljellä enää kaks viikkoa, joista jälkimmäisen oon uutisvuorossa, joten sarjaa ei luultavasti voi pidemmälle jatkaa, vaikka lajeja oliskin löytynyt pilvin pimein. Ehkä saan Hesariin tehdä jatkosarjan ;)

Tällä viikolla oli myös LesMills-tuntien lanseeraukset, jotka menivät enemmän tai vähemmän reisille, käteen, metsään, päin honkia.. mut eipä se tullut yllätyksenä. Voi olla, ettei asiakkaiden mielestä mennyt ihan niin pahasti kuin omsta mielestä, ne kun eivät nähneet sitä totaalista tyhjyyttä joka korvien välissä oli hetkittäin.

Sekä BP että BC nyt vedetty kerran läpi joten ens viikolla voi korjailla vaurioita. Nyt täytyis vaan vielä jatkaa koreografioiden hiomista.

Mutta nyt kahvikuppi käteen ja veroilmoitusta täyttämään! Aargh..

Ei kommentteja: