tiistai 30. maaliskuuta 2010

Nopeaakin nopeampi tiistai

...ja neljä tuntia myöhemmin Tiko on puoliksi karvaton! Miten pienen koiran trimmaamiseen voi mennä näin kauan?! Pitäisköhän ostaa koneeseen uudet terät? Homma siis jatkuu huomenna, tai jonain toisena päivänä.

Tänään tein Trombitiin juttua uimisesta.

Huomasin päivällä miettiväni tekemisiäni facebook -statuksina. Siis niin, että tehdessäni jotain, mietin millaisen status-tekstin siitä saisi, tyyliin: aivasti juuri suu täynnä maksalaatikkoa!
Hullua. Tekeekö muutkin sitä vai olenko ainoa? Tiedostan tehneeni sitä jo pitkään sen enempää ajattelematta.

Pitäisiköhän alkaa keräämään listaa näistä ajatus-statuksista, jotta niitä voisi lukea joskus myöhemmin. Kaikista ei kuitenkaan ole julkisiksi lausahduksiksi.. Kollegaa tai pomoa koskevat ajatukset voisi kirjata päiväkirjanomaisesti ja naureskella niille sitten yksikseen kun pahin tuohtumus on ohitettu.

Sopiiko blogiin väliotsikot?

Mahdoinko ajaa itseni liian väsyksiin vai onkohan keväät mulle vaan rankkaa aikaa ylipäätään. Molempi pahempi. Ehkä kevät ei ole rankka, vaan energisoiva, mutta väsynyt kroppa ei pysy virkistyneen mielen perässä! Vähän turhan paljon kyllä otin itselleni ohjelmaa pariin viikkoon..

Eilen oli ahdistus ja tuska, joten tänään jäin suosiolla kotiin. Opiskelussa on se hyvä puoli, että niin voi tehdä. Varsinkin kun Trombitin päivitys onnistuu mistä tahansa tietskalta. Eilen koulussa puhuttiin siitä, ettei kukaan enää sano tietska, joten mä päätin alkaa käyttää sitä.
Myös tänään oli ahdistus, mutta ei enää tuskaa. Ehkä huomenna on taas hyvä päivä :)

Tässä lauantain löytö joka vieläkin piristää:


BodyCombatkouluttajilla oli nämä violetteina, ja ihastuin tosi paljon. Nyt kun näin samat tossut kaverin jalassa, päätin et munkin on saatava sellaiset. Mutta eihän vanhaa mallia enää mistään löydy - paitsi Stadiumin alennuksesta \o/

Kengille oli ihan perusteltu tarvekin, eli en ostanut vain näön vuoksi. Uusimmat tossut näitä ennen taitaa olla jo pari vuotta vanhat ja aika paljon käytetyt. Enää tossuja ei tarvikaan ostaa vaan ne kuuluu työsuhde-etuihin ;)

Hassua et ulkona on valoa vaikka on jo ilta. Tervetuloa Kesä, käy peremmälle!

2 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

Jos maailmaa alkaa kelaamaan FPS, WOW, FB, you name it -vinkkelistä niin imo se on merkki että kandeis vähentää kyseistä touhua. ;)

Ja kyllä, väliotsikot sopii hyvin blogeihin. Ja mielestäni kirjoituksen voisi aloittaa tiivistelmällä. :D

Elina kirjoitti...

Vau, mitkä popot!