perjantai 5. helmikuuta 2010

Viikon jumpat jumpattu!

Nyt voi huokaista helpotuksesta! Enää huominen luento ja tämä viikko oli tässä. Tosin se luento alkaa 9.00 ja herääminen lauantai aamuna 7.15 ei kuulu lempparipuuhiin, mutta ainakin voi nauttia siitä, että luennon jälkeen saa vaan olla. Meen vieläpä äipän luo syömään suoraan koulusta, joten ei todellakaan tarvi tehdä MITÄÄN!

Tämän viikon mielenkiintoisimmat tapahtumat on kyllä liittyneet tavalla tai toisella busseihin tai niiden odotteluun.

Tänään bussipysäkin vieressä istui nainen rollaattorinsa päällä, tyhjä katse silmissään, ja hoki "Voitko auttaa, voitko auttaa, voitko auttaa.." ja ihmiset vaan tylysti käveli ohi. Minä palasin takaisin naisen luo samaan aikaan kun joku muu pysähtyi kysymään mikä on hätänä. "Mä oon ihan pulassa, olisko antaa euro tai kaksi?". En jäänyt odottelemaan selitystä vaan lähdin pois. Just.

Bussimatka oli taas omaa luokkaansa. Kusk ajoi ihan törkeetä vauhtia, vaikka tiellä oli kinoksittain lunta. Meillepäin ajellessa bussireitillä on yksi valo-ohjattu kapea kohta, josta voi ajaa vain yksi auto kerrallaan - tämä kuski paineli nasta laudassa päin punaista. Sillon vähän pelotti.

Mun pysäkin kohdalla menin tapani mukaan hyvissä ajoin asemiin, ja kuski avas ovet liikkeessä ja sulki ne ennen ku olin kunnolla edes ulkona! a) hyppäsin ulos liikkuvasta autosta b) mun housut meinas jatkaa matkaa. Ehdin kyllä pelästyä kun ne ovet kolahti pohkeeseen. Kuski kaasutteli tuhatta ja sataa pois.

On totta että imiset varmaan valittaa paljon siitä, että bussit on myöhässä, mut joku raja pitäis olla. Pitäisköhän jotain poikkeusaikatauluja tehdä näiden kelien varalle?!

Turvallisesti kotona. Nyt koulutehtävien pariin :)

4 kommenttia:

Aarne kirjoitti...

Aikamoisia extreme busseja sielä vantaalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kyllä pakko kysyä, että oliko tuo "voiko joku auttaa"- nainen Elielin aukiolla, siinä lähellä S-marketia... Olen nimittäin moiseen siellä törmännyt!

T: Jenni (ex-aspalainen varahuoltaja;) )

Johanna kirjoitti...

Aarne, kyllä, tää on tätä kiireistä pääkaupunkiseudun elämää :)

Jenni, ei, se oli kurvissa. Ehkä se oli tulossa Elielin aukiolta tai ehkä se on laajentanut piiriä.

Tosin kuulin juuri, et tyypit tienaa kurvissa kerjäämällä paremmin ku oikeissa töissä!

Anonyymi kirjoitti...

ELi unohdetaanko me nyt tämä liikunta-ala ja siirrytään kurviin...???

Parantumisia!!

-Jenni