perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kisafiiliksissä

Mehän saadaan kunnon kisa syksyksi!

Mahtavaa! Hyvästi puheet Fitnessin hiipumisesta, listat pitenee vuosi vuodelta :)
Ja vielä on pari päivää aikaa ilmoittautua. Tässä tämän hetken ilmoittautumislistat:

FitnessExpo karsinta Jyväskylä:
Eveliina Pöllänen, Team SoulSisterz, Helsinki
Johanna Lind, Team Wrange, Vantaa

Eveliina Tistelgren, Kuntokeskus K&M Team, Lahti

Anni Järvelä, Team Body, Jyväskylä
Annika Tuoma, Team Classic Gym, Oulu

FITNESS EXPO:
Johanna Lind, Team Wrange, Vantaa
Maikku Hiljanen, Pro Elite Team, Tampere
Mirka Loman, Kuntotiimi, Espoo

Pari Eveliinaa, Anni ja Annika, Mirka ja Maikku, kuka ei (nimen puolesta) kuulu joukkoon? ;)

Vielä tehdään muutama viikko kovasti töitä ja Lahdessa saadaan aikaan näyttävä setti kun päästään esittämään tiukan kunnon lisäksi ne upeat vapaaohjelmat, joilta ainakin itse odotan tänä vuonna tosi paljon. Hienoa!

Fitness Expohan pidetään parin vuoden tauon jälkeen taas Lahdessa. Lisätietoja messuista ja kisoista www.fitnessexpo.fi.

Oletko tulossa messuille tai kisoja katsomaan?
Mitkä sarjat eniten kiinnostaa?

Fitnessin lisäksi mä odotan Bikinikisaa, jossa kilpailee pari tuttua tyttöä. Tällä hetkellä Anna Virmajoki ei taida antaa mitään mahkuja muille, mutta toivottavasti nuoruudenystäväni Titi Rantanen pärjää hyvin, ja tietenkin Porin tyttö Marjo Mattilalle toivon hyvää kuntoa ja finaalipaikkaa. On mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan se sarja kehittyy.

Mielenkiinnolla odotan myös uutta Athletic Fitnesstä. Se voisi olla myös mulle sopiva sarja, mutta saas nähdä miten se käytännössä menee. Veteleekö naiset leukoja monia kymmeniä ja paljonko niitä dippeä pitää tehdä että on mitään saumaa.

Hienoa, kerrassaan upeaa, on myös se että Athletic Fitnessissä on myös miesten sarja. Hienoa että miehillekin on muukin vaihtoehto kuin pelkkä pullistelu, mitenkään bodybuildingia väheksymättä! Se vaan ei ole kaikkien juttu. Ja naisille on kuitenkin jo vaikka mitä sarjoja tarjolla.

Ihanaa perjantaita ja mahtavaa viikonloppua!

(mä kuulkaa luulen että Poudan Pekka on vahingossa katsonu jotain vanhoja sääkarttoja kun lupaili sateita ja kylmää. Täällä paistaa aurinko!)

EDIT: Mun nimi on ihan vaan siitä syystä molemmissa listoissa, että rakastan sitä lavalla oloa! Vaikka ei tarvitse karsia, mä nyt vaan haluan käydä kaks kisaa :)

2 kommenttia:

Ladytiger kirjoitti...

Lahteen ollaan tulossa joo! Tänä vuonna katsomaan, ensi vuonna sitten ehkä ite kisailemaan. ootan tosi innolla noita uusia sarjoja ja samalla haen fiilistä, että mihinkä sitä ite sitten alkaa tähtäillä.:) Tsemppiä kisoihin.:)

Johanna kirjoitti...

Kiitos!
Kisakatsomosta saa tosi hyvin tsemppiä ja fiilistä omaan treeniin, ja se on paras paikka päättää mihin sarjaan itse lähtee.