keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Taloyhtiön salilla

Ollaan asuttu 1,5 vuotta tässä paikassa, ja nyt saatiin aikaiseksi hankkia avain taloyhtiön salille.
Se maksaa 20€ / 6kk / talous. Melko halpaa!

Odotettiin kämästä pimeetä luolaa, jossa on ruosteinen penkki ja pari itse hitsattua vatsalautaa, mutta yllätys oli melkoinen kun sali olikin oikeasti melko kattava ja hyvässä kunnossa.

Oli kunnon penkkipaikka ja reilusti painoja. Eri kokoisia tankoja, nostovyö ja lisäpainovyö, joita en todellakana odottanut näkeväni lähes ilmaisella salilla.


Käsipainoja löytyi myös eri kokoisia, mutta jos jostain haluaa väkisin valittaa, niin siitä että käsipainojen kahva jatkui painomötikän läpi niin, että painoja oli mahdoton lepuuttaa reisien päällä tai auttaa polvilla ylös.


Taustalla näkyy jalkaprässi/Hack-kyykky. Eli pehmusteen paikkaa muuttamalla saat tehtyä joko hackia tai pystyprässiä. Näppärää.

Dippiteline, leuanvetotanko ja Scott-penkki löytyy, sekä toisesta huoneesta ristikkäistalja, ylä-/alatalja, kuntopyörä, juoksumatto ja pallot ja voimapyörät ja muut. Ja nyrkkeilysäkki, hanskat ja hyppynaru.

Aivan loistava hinta/laatu-suhde sanon minä! Tolla hinnalla ei ole varaa valittaa edes siitä että vessapaperi oli loppu.

Vaikka olen töissä salilla ja mulla on jäsenyys toiselle salille, tulen varmasti hyödyntämään tätä salia aamun tai myöhäisillan treeneissä kun ei vaan huvita lähteä kotoa kauemmas :D


Ei kommentteja: