perjantai 15. kesäkuuta 2012

Vapaapäivän ilottelua

Aamu alkoi Hietalahden torilta, jossa ihmettelin mitä kaikkea krääsää ihmiset yrittää myydä. Eräskin mummo myi kynsilakkoja, jotka oli vähintääkin yhtä vanhoja kuin mummo itse. Ja euron kappale!


Paljon oli myös sellasia esineitä, mitä ulkomailta tuodaan lomamuistoksi kotiin. Miks ihmeessä kukaan ostais sitä kamaa Hietalahdesta?! Haha, ei ymmärrä.

Kampin Fressissä rinta-olkapäätreeni samalla tyylillä kuin jalat keskiviikkona:
- pystypunerrus vuorokäsin + vinopenkki
- pystysoutu + pystypunnerrus tangolla
- penkkipunnerrus + nopeat punnerrukset lattialla

Espan puistossa pikniklounas kaverin kanssa, ja ihanan vapaata hengailua. Katseltiin miten tytöt vieressä joi skumppaa perjantain kunniaksi ja ihmeteltiin maailman menoa. Ja miesten monimutkaisuutta. Ja naisten.

Sit vähän tyttöjen juttuja:

Espalta Tiksiin Studio Helmiin, ja tällä kertaa Riikan petiin kasvohoitoon.
Helmi-koira oli ihan tohkeissaan kun treenikassissa tuoksui tonnikalasalaatin tyhjä purkki. Milla joutui antamaan pari namia mulle Helmille annettavaksi kun tyttö niin nätisti mulle tanssi ja istui ja teki kaikki temput. Ens kerralla on otettava omat koiranamit mukaan ;)

Hoito tehtiin Dermalogican tuotteilla, ja tuntui tosi hyvältä. Juteltiin eri tuotesarjojen vaikutuksista, ja todettiin että on kamalaa myydä tuotetta johon ei itse usko. Siksi heillä on Dermalogica - se todella toimii.

ei meikkii - ei punoitusta
Mun aiempi dermalogicakokemukseni rajoittui mikrokuorinta-aineen näytepussiin, mutta sen pienen kokemuksen perusteella odotukset oli kovat. Se mikrokuorinta todella siisti ihoa ja vei allergianypyn mennessään.

Taisi huokoset aukeilla hyvin ja/tai rauhoittava naamio olla tosi tehokas, koska mekaanisenkaan puhdistuksen jäljiltä ei paljon ollut punoitusta eikä laikkuja:

 Mukaan sain kasvokuvakartan ja listan kotihoitoon suositelluista aineista (karttaan merkittynä tietysti). Kurjaahan yleensä on saada hoito-ohjeet ja yhden hoitolakäynnin perusteella muka pitäisi satsata tukuttain rahaa kalliisiin tuotteisiin.

Kartan ja ohjeen lisäksi sain myös näytteet hoitotuotteista, joten saan jatkaa kokeilua ennen ostopäätösten tekemistä.


Käytössäni on vuosien varrella ollut Ella Bachen, Aquatonalen ja Sothysin tuotteita, apteekin Clinidermiä, ja varmaan kaikkia sarjoja joita kaupoista löytyy, enkä juuri ole huomannut eroa.

Academien tuotteet tuntui tosi hyviltä ja toimivilta, mutta luulen että dermalogicasta tulee seuraava suokkari sen toimivuuden ja helppouden takia: kuorintaa voi käyttää puhdistuksen tapaan, aurinkovoiteita voi käyttää päivävoiteena jne.

1 kommentti:

Salli kirjoitti...

Mä tykkään Dermalogicasta tosi paljon! Precleanse on ollut mulla monta vuotta ehdoton ykkösmeikinpoistoaine. Hinta on kyl suolainen, vaikka riittoisaa tavaraa onkin. Mut jos olis rahaa, kylpisin Dermalogicassa, lääh.