perjantai 8. kesäkuuta 2012

Treeniperjantai

Kampin Fressissä olin tänään hiomassa vaparia Lautalan Elsen kanssa. Sain muutamia briljantteja pikku korjauksia ohjelmaan, ja pari isompaa ihan yhtä loistavaa lisäystä.

Mun musa on tällä kertaa sellainen, että Elsen tanssillinen ja teatraalinen tyyli sopii siihen just täydellisesti. Siitä ohjelmasta tulee HIENO!!

Kolmen tunnin vaparitreenin jälkeen oli pää tyhjä ja kroppa väsyksissä, mutta olo oli mitä parhain - mun vapari on valmis. Ainakin toistaiseksi valmis, kunnes jotain täytyy taas korjata. Siitä se seuraavan kolmen kuukauden kuluessa hioutuu pikkuhiljaa aina vaan paremmaksi. Sit ollaankin jo Fitness Expon lavalla :)

Kun kotiin päästyä väsy meinas voittaa, join kupillisen Zestiä ja lähdin balettitunnille.


Vaikka hyvä aine onkin, ei sekään ihmeitä tee. Pää oli skarppi mutta kroppa meinas antaa periksi. Kahden tunnin ojentelu ja hyppiminen vei ne viimeisetkin mehut.

Nyt tuntuu ja vähän näyttääkin katujyrän alle jääneeltä. Ihan kauheen hyvin kuvasta ei näy, mutta mustelmia on siis jo kädessä, jokaisen varpaan tyvinivelen kohdalla, kehräsluissa ja jalkapöytien päällä, jotka nyt ovat myös osittain nahattomat.

Myös olkapäissä taitaa olla kun ovat niin kovin kosketusarat. Hyvän löffäysasennon löytäminen on todella hankalaa ;)

Se on siinä, koko pitkä ja raskas viikko. Nyt ei oo enää kiire mihinkään, ei tarvi tehdä mitään, nyt saa vaan olla.

Tällainen olo ei oo ollut pitkään aikaan. Tää on ihanaa!!

Ei kommentteja: