perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kylssesiitä

Superkiireinen viikko on taas voiton puolella.
En tajuu miten nää pari viime viikkoa onkin tullut niin täyteen kaikkea mahdollista toimintaa.

Eilen kuvattiin Wrangen uutta kuvastoa. (Maijan sanoin: "ennen luettiin Victoria's Secretin kuvastoa, mut tästä lähtien Wrangen katalogia" ;D)
Menin tukka putkella suoraan kuvauksista töihin, ja sain kuulla monta sen tyyppistä kommenttia kuin että: Hei Johanna sul on meikkii! Mihin sä oot hei menossa ku näytät tolta? Näytätpä oudolta, siis hyvällä tavalla! Sain jopa muutamat nikkaukset ja hymyt tyypeiltä, jotka normaalisti vaan kulmat kurtussa nyökkää vastaan tullessaan.

Pitäisköhän siis meikata vähän useemminkin. Itse pelästyin omaa peilikuvaa joka kerta vielä loppupäivästäkin, vaikka olinkin jo ne enimmät hinssannut käsipaperiin. Työlästä sanon minä. Siks mä oikeastaan vaihdoin alaa et saan olla verkkareissa ja lenkkareissa, tukka ponnarilla eikä tarvii sutia joka päivä luomeen lilaa ku ei vaan jaksa :)

Tänään aamupuuron jälkeen salin kautta Helmeen, nopeen lounaan jälkeen töihin ja sieltä suoraan stadiin syömään työkaverinaisten kanssa. Meidän puolelta oli onnistunut ja kiva ilta, mutta rafla kämmäs ehkä jokaisen asian mitä kämmättävissä oli.
- Pöytävarausta ei löytynyt
- Tilattiin 4 skumppaa ja 2 kivennäisvettä, tarjoilija toi 7 skumppaa. (6+2=7?)
- Tilattiin ruuat, ja odotettiin. Ja odotettiin. Ja odotettiin. Ei kuulu edes alkupaloja.
- Kysyttiin toiselta tarjoilijalta missä viipyy meidän alkupalaleivät ("sellaset annokset että neljälle riittää"), saatiin neljä annosta, siis neljä koria leipää.
- Mulle ilmoitettiin, että talon viimeinen lohi menikin jo, ei siis onnistu, tilaa uusi annos. Siinä nälkäisen tyhjällä päällä tilasin mitä osasin: kanaa riisillä, sain kanaa perunamunakkaalla.
- Yksi tilasi kanaa gluteenittomilla ja laktoosittomilla kasviksilla, sai kanaa ja tavalliset kasvikset (glut. pitoisella kastikkeella). Vaihdettaessa sai kasvikset fetajuustolla. Taas siis pieleen.
- Toinen tilasi kanaa tavallisilla kasviksilla, tarjoilija oli merkannut yhden kanan liian vähän. Sai siis pelkän lisukesalaatin.
- Yhden ruokia tarjottiin ensin viereiseen pöytään.
- Hyvitykseksi kaikista sähläyksistä saatiin toinen pullo skumppaa, siis niille kolmelle jotka pystyi ottamaan lisää skumppaa. Meille muille oli tajolla alkoholittomia mehudrinksuja, joita mun ruokavalioon ei tietysti sovi. Kaikkia ei tietenkään voi miellyttää, ja omatpa ovat rajoitukseni.

Yhteen torstai-illan ruokailureissuun ei vaan olisi voinut edes kuvitella niin paljon sähläystä kuin tähän iltaan kuului. Perjantai on asia erikseen, varsinkin jos alkoholia kuluu paljon. Olis naurattanut jos ei olis ollut niin pirun kova nälkä. Ja väsy. Ja vilu. Hyvitykseksi saatiin vielä jälkiruuat: suklaakakkua, paahtovanukasta, jätskiä tai sorbettia, ihan mitä vaan! Otin vihreää teetä. Se lämmitti.

Nyt vihdoin kotona. Iltarahkan jälkeen nukkumaan muutamaksi tunniksi että jaksaa huomisen kaaoksen vielä: paltsuu, vaparitreenii, balettii ja kaikkee muuta mukavaa, mut kaikki eri puolilla pk-seutuu ja minimaalisilla vaihtoajoilla.

Sit on viikonloppu. Sit mä nukun.

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

APUA, mikä ravintolakokemus! Työskentelen ravintola-alalla ja kertomuksesi saa aikaan häpeän tunteen - EI NÄIN! Toivottavasti et enää joudu vastaavanlaiseen tilanteeseen.

PS. Kiitos mahtavasta blogista! On hienoa, että kirjoitat asioista juuri niinkuin itse ajattelet etkä kaunistele yhtään. :-)

Anonyymi kirjoitti...

hei miten noi ravintolat suhtautuu kun menee ja pyytää tollasen tilauksen listan ulkopuolelta? esim vaikka kanaa ja riisiä kasviksien kanssa? sanotko ikinä mitään tarkkoja määriä tai vähän rasvaa jne? entä annosten hinnat? oon ite miettiny tätä monesti näin aloittelevana fitness-lajien harrastajana :)

Johanna kirjoitti...

Kiitos Elina kommentistasi. Kiva että jaksat lukea :) Onneks oon joskus saanut ravintolassa myös hyvää palvelua niin säilyy usko asiakaspalveluun ;)

A: Mä koitan olla tekemättä ruuastani mitään numeroa. Yleensä listalta löytyy aina jotain sopivaa, kun käy paikoissa joista löytyy kanaa tai kalaa ja lisukevaihtoehdoista kasviksia tai riisiä. Tarvittaessa annoksen voi pyytää ilman kermakastiketta tai juustoa tms. Se on aina ihan ok.

Tuon sähläyksen jälkeen ne lupas ihan mitä vaan ;)