keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Uutta ja ihanaa

Kun on harvoin aikaisia aamuherätyksiä, niitä jännittää niin ettei koko yönä saa kunnolla nukuttua. Päätin nousta jo ennen kellon soittoa, kun se aurinko niin nätisti paisteli verhojen raosta :)

Näin se aamu valkeni Jokiniemen ghettossa 6.30
Kävin Lauttasaaressa lenkillä Jarkon, Maijan ja Sammyn kanssa, ja tuloksena oli muutama näpsäkkä kuva, joita ehkä jossain vaiheessa saan esiin tänne blogiinkin. Ei siitä sen enempää.

Lauttasaareen on aina yhtä kamalaa ajaa aamuruuhkassa. Nyt kun oon tehnyt sen pari kertaa viikon sisään, onnistuin melkein joka kerta valitsemaan sen ihan oikean kaistan. Luojalle (tai insinööreille) kiitos navigaattorista!

Kotiinpäin oli mukavampi tulla. Ei enää ruuhkaa eikä kiirettä. Vapaapäivän auringosta on edes vähän nautittava ulkona: Peitto, kahvi ja kirja mukaan ja ghettonurtsille pitkälleen.

Pirittalle kiitos lainakirjasta. Tää on hyvä!
Illemmalla treenattiin Maijan ja Owenin kanssa jalat GB Gymillä.
1. Askelkyykkykävely + etukyykky kp
2. yhden ja kahden jalan prässi + yhden jalan sj mave
3. polven koukistus maaten + vaihtohypyt
4. takareisille ja etureisille vähän vielä rutistuksia loppuun, ja tietysti fillarointi ja venyt.

Oon yleensä tehnyt askelkyykkykävelyt treenin loppuun, joten oli ihan kiva tehdä ne välillä alkuun. Owen on taistelulajimies, joten räjähtävyys oli päivän teema: Askelkyykkykävelyissä ponnistus tuli napakasti takajalalla ja kantapää napsahti pakaraan ennen kuin astui eteen (vs. etujalalla ponnistus ja takajalan tuonti eteen.) Kivaa vaihtelua!

Ekstratehoa treeniin toi uudet Versa Gripit!Ton mun viimesyksyisen käsivamman takia en pysty käyttämään vetoremmejä, joten kaikki muut apukeinot on ollut testissä. Nämä pesee ja peittoaa vetoremmit mennen tullen. Rakastuin ensi kosketuksella!
Kiitos Ekulle, joka nämä esitteli mulle, kiitos Marialle, joka esitti tilaustoiveeni eteenpäin, ja kiitos Jaskalle joka tilasi ja toimitti! Huippua :)

Ehkä näitä saatais Wrangen valikoimaan jossain vaiheessa...

Pumalta tuli ihanaa uutta:

Pari toppia, parit collarihousut ja parit kengät.
Viime viikolla huomasin juosseeni vanhat Nike lenkkarit puhki (jo toiset samanlaiset!) ja hukkasin johonkin Puman fliparit. Nyt sain uudet juoksupopot aamulenkeille ja ranstufliparit jotka on niin paljon kivamman siniset kuin ne vanhat. Saivatkin jo mennä hukkaan ;D


Takana hyvä päivä, ja nyt aan hymyilen onnellisen väsyneenä, silmät puoli ummessa.
Kone kiinni ja kohti huomista. Hyvää yötä!

Ei kommentteja: