sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Vanishing

Lauantai meni jotakuinkin kokonaan perjantaista palautumiseen. Kävin salilla kevyesti pumppailemassa vähän sitä sun tätä, mutta treeniksi sitä ei voi sanoa.

Tänään oli jo paremmin virtaa. Aamulenkin jälkeen koti kuntoon, siivoilua, pyykkäämistä ja muuta puuhastelua, mikä on viime päivinä jäänyt vähemmälle.

Kuudelta vapautui jumppasali ja kävin kokeilemassa miten uudet vaparikuviot muistuu mieleen. Mielessä ei ollut ongelmia mutta jaloissa oli. Mustelmaisilla polvilla ja varpailla ei tee mieli lattialla könytä ;)


Lupasin kertoa miten testikäyttöön tulleet Vanishit toimii. Ne toimii hyvin!

Oon käyttänyt vihreää (Extra hygiene) Vanishia lähes joka koneellisessa, ainakin treenivaatteissa (eli siis lähes joka koneellisessa!). Joskus, varsinkin pikaohjelmalla pestessä treenivaatteisiin saattaa jäädä pieni hikidunkkis, ainakin housujen vyötärökumppareihin, mutta tätä kun laittaa puoli mitallista pesuaineen kanssa, pyykistä tosiaan tulee hygienisen puhdasta.

Tiedä sitten mitä myrkkyjä niihin vaatteisiin jää, mutta ainakaan eivät haise! ;)

Tänään pesin peiton, johon viime syksynä Lappeenrannan hotellissa vietetyn tuskaisen hikisen yön jäljitä oli imeytynyt isoja laikkuja kisavärejä. Laiton perus Arielin lisäksi valkoista Vanishia (Chrystal white) ja pesun jälkeen nostin koneesta puhtaan valkean peiton! Ei jälkeäkään jantanoista.

Multa loppuu nyt testivälineet. Meidän taloudesta ei löydy enää ainoatakaan tahraista vaatetta.
No yhdessä valkoisessa hupparissa on edelleen pastakastiketahran haaleat jämät. Näen sen laikun kun tiedän mitä katsoa, mutta ei sitä tahraksi enää voi sanoa.

Vaikka toi koko setti näyttää kivalta pesuainehyllyssä, mun mielestä näillä kahdella pärjää aika pitkälle.Ei kommentteja: